Дві резонансні крадіжки в Ужгороді

За 17 днів до виборів міліція не контролює місто

 

Пограбовано офіси двох провідних організацій Ужгорода. З приміщення "Ужгородського прес-клубу ринкових реформ" та громадської організації "Фундація регіональних ініціатив" винесено системні блоки, які містили чимало інформації. Чому їх було викрадено напередодні виборів Президента України, і чому в один і той же день, і чому більше нічого не взято з офісів - правоохоронні органи не повідомляють.
Так як і до сьогодні невідомо хто хотів пограбувати один з ужгородських банків та аеропорт.

Детальніше:
В ніч з 12 на 13 жовтня 2004р. з офісів кампанії та молодіжної організації, зламавши двері, невідомі викрали системні блоки з базою даних з основних комп?ютерів. Однак, залишено допоміжний та монітор з викраденого комп?ютера. У самих же офісах, за словами представника кампанії ?Пора? на Закарпатті Віктора Щадея, розкидано речі, поперекидувано стільці й крісла. Члени згаданих організацій вважають, що цей розбій носив у собі замовний характер і мав на меті позбавити громадські об??днання матеріально-технічної бази.
Стосовно ж прес-клубу, то сюди зловмисники пробралися, зламавши решітку на вікні офісу. За інформаці?ю голови громадської організації ?Ужгородський прес-клуб реформ?, з приміщення викрадено підключений до мережі ?нтернет комп?ютер, а в іншому помітний слід ?прогулянки? документами. Тут, на відміну від попередніх інцидентів, інших речей злодії не чіпали. ?нформацію про напади на згадані офіси підтвердили в УМВС України в Закарпатській області.

 

14 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. патріот 2004-10-14 / 14:46:00

    а що тоді буде на виборах?