У Закарпатті почастішали пожежі. спричинені порушенням правил експлуатації пічного опалення

Впродовж однієї доби пожежні підрозділи Головного управління МНС в області тричі виїжджали на гасіння пожеж, причиною яких було порушення правил експлуатації пічного опалення.

 

Близько 19-ої години в смт Дубове Тячівського району зайнялася літня кухня 60-річного місцевого жителя. До прибуття вогнеборців вогонь пошкодив перекриття, стіни та димар. Збитки завдані пожежею оцінюються в 1 тисячу гривень.

О 21-ій годині вже Іршавські рятувальники поспішали до села Собатино, де горів житловий будинок 52-річної домогосподарки. Завдяки ранньому виявленню і оперативному реагуванню МНСників вогонь встиг лише пошкодити покрівлю помешкання на площі 3м² та дерев’яне перекриття на площі 1м². Тож і завдані прямі матеріальні збитки оцінюються лише у 500 гривень.

А ще через годину, при спробі 41-річного господаря випробувати влаштування печі, загорілася дерев’яна лазня в селі Солочин Свалявського району. Місцевим пожежникам вдалося приборкати полум’я та все ж воно встигло знищити перекриття та покрівлю на площі 5м² й пошкодити стіни з перегородками. За попередніми підрахунками матеріальна шкода складає 12 тисяч гривень.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

28 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів