За минулу добу на території Закарпаття сталося сім пожеж

Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня виникали внаслідок необережного поводження з вогнем та короткого замкнення електромережі

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося сім пожеж, економічні втрати від яких склали близько 26 тисяч гривень. Зафіксовано один хибний виклик оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна оперативна обстановка на Ужгородщині, де виникло 33 відсотки всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня виникали внаслідок необережного поводження з вогнем та короткого замкнення електромережі.

З початку року в нашому краї вже сталося 166 пожеж, тільки прямі матеріальні втрати від яких склали 1 мільйон 354 тисячі гривень. На пожежах загинуло 5 людей, ще 6 дорослих та 2 дитини було травмовано.

Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Прогноз погоди на сьогодні:
По області очікується хмарна погода, часом сніг, мокрий сніг, вдень в горах подекуди сильний сніг. Місцями хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с, вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1° морозу-4° тепла. В горах місцями: вночі 6-11° морозу, вдень 3-8° морозу.

Найтепліше 4 березня в Ужгороді було зафіксовано в 1978 році (+15,1°С), найхолодніше – у 1987 році (-17,2°С).

Гідрологічний режим річок:
На річках відмічається зниження рівнів води. Впродовж доби суттєвих змін в гідрологічному режимі не очікується.

Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області:
На перевалах проїзд у напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. Температура повітря на перевалах: Латірському (-3°), Абранському (-1°), Яблунецькому (-1°), Ужоцькому (-1°), Торунському (-5°), покриття сухе.
На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе. На дорогах чергувало 63 одиниці техніки та 85 осіб від шляхових служб.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

05 березня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів