Василь Рац готовий прислужитися закарпатському футболу

Про свою готовність допомогти у розвитку закарпатського футболу заявив колишній півзахисник київського "Динамо", заслужений майстер спорту, володар Кубка кубків Василь Рац. З ним зустрівся в Ужгороді голова обласної держадміністрації Олександр Ледида.

 

"На Закарпатті нині, як і раніше, є чимало перспективних дітей, - сказав Василь Рац під час зустрічі в Ужгороді з головою облдержадміністрації Олександром Ледидою. - Таланти треба шукати у глибинці, створювати їм належні умови для тренувань, давати можливість проявити себе у головній футбольній команді краю - "Закарпатті". Такий ланцюг - запорука відродження колишньої слави закарпатського футболу".

Олександр Ледида підтримав уславленого футболіста у бажанні долучитися до популяризації і розвитку закарпатського футболу.

Довідка УКРІНФОРМу: Василь Рац народився на Закарпатті. Вихованець Виноградівської ДЮСШ і Львівського спортінтернату. Виступав за львівські "Карпати" і вінницьку "Ниву", а в 1981-1991 роках - за київське "Динамо". Тут здобув найвищі спортивні звання і титули. Потім грав за команди Іспанії та Угорщини.

За збірну СРСР провів 47 матчів, забив 4 м’ячі. Тренерська кар’єра: другий тренер угорського "Ференцвароша" (1996-1997 роки), асистент головного тренера київського "Динамо" (2007 рік). Нині проживає в Угорщині, займається підприємництвом. Закінчив тренерські курси.

 

15 квітня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів