Держслужбовці шукали кращого у традиційній спартакіаді

Вже стало доброю традицією щороку, напередодні Дня державного службовця, проводити спартакіаду. У суботу, 19 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступники, заступник голови облради Василь Брензович, керівники районів, начальники та представники управлінь, структурних підрозділів облдержадміністрації, служб області зібралися на стадіоні села Пийтерфолво Виноградівського району, аби проявити себе у різних видах спорту.

 

– Облдержадміністрація та обласна рада визначили пріоритет – здоровий образ життя, – сказав Олександр Ледида, вітаючи учасників змагань. – Максимальна увага буде приділена відбудові та зведенню спортмайданчиків, відповідних закладів. Також голова облдержадміністрації побажав присутнім перемоги.
Того дня на стадіон вийшли майже 600 держслужбовців – 22 команди. Грали у футбол, волейбол, настільний теніс, швидкість і силу мали змогу проявити у легкій атлетиці, перетягуванні канату, спритність – у шахах та шашках.
Керівник краю Олександр Ледида та його заступники, до прикладу, продемонстрували техніку гри в футбол. Збірна обласної державної адміністрації перемогла команду райдержадміністрацій із рахунком 1:0.
– Я займався футболом замолоду. Нині гралося нормально. Намагалися проявити себе якнайкраще у матчі. Треба було брати відповідальність за результат: якби ми програли, програла би область, – пожартував Олександр Олександрович, ділячись враженнями про гру. – Мені приємно, що незалежно від віку, всі беруть участь у змаганнях, борються за результат.
Збірна облдержадміністрації дійсно показала командну гру: більше часу володіли м’ячем, постійно погрожували воротам суперника. Але футбол цікавий тим, що атака не завжди закінчується голом. Наш нинішній матч успішний, незважаючи на скромний рахунок 1:0, – каже заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.
– Як уже наголосив Олександр Олександрович, один із пріоритетних напрямків роботи обласної влади – здоров’я нації. А це значить, що слід виводити краян на спортмайданчики, треба бодай просто рухатися, – зауважив Іван Іванович.
Гра та її результат були чесними, – наголосив спортивний оглядач Степан Селменський. – Ніхто не піддавався, незважаючи на посади, не здавав позицій. Але збірна обласної державної адміністрації була краще підготовлена як технічно, так і фізично, тож справедливо і чесно перемогла.
За його словами, спартакіада повністю підтвердила своє призначення, зокрема, масовістю. Головне – влада не лише задекларувала пріоритет здорового способу життя, але й підтвердила це власним прикладом.
Загалом же держслужбовці були на стадіоні заради спортивного інтересу, наголошували, що приїхали сюди виключно добровільно.
– Все залежить від настрою та організації роботи, – ділиться своїми спортивними секретами начальник головного управління Пенсійного Фонду України в області Анастасія Пентек. – В нашому управлінні, взагалі пенсійній системі, в основному працює молодь. Середній вік 35 років. Нині наша команда представлена у всіх видах спорту.
Анастасія Юріївна переконана, що головне – це участь, а не перемога. Позитивно й те, що держслужбовці головного управління Пенсійного фонду України в області дійсно "за" подібні заходи. Адже це сприяє не лише хорошій спортивній формі, а й більш тісному спілкуванню у невимушеній обстановці. Командна гра не лише на стадіоні, а й під час роботи.
Так, у командному заліку перше місце посіла збірна обласної державної адміністрації, друге – Перечинського району, третє – Міжгірського району. Голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив нагороди переможцям спартакіади держслужбовців.
Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

21 червня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів