ФК “Верховина” йде на перерву

Ну ось і закінчується перше коло футбольного чемпіонату області. Приємно, що не зважаючи на всі фінансові труднощі, ФК “Верховина” все ж таки провів його до кінця. Остання гра проти ФК “Ялинка” з В. Бичкова, після якої розпочалася перерва, закінчилася з рахунком 2:0 не на користь наших улюбленців.

 

стрічей, один з яких виграв, а інший зіграв унічию.

Хочеться відзначити ще два поєдинки першого кола, у яких наша команда проявила справжній бійцівський характер — це матчі проти фаворитів змагань ФК “Берегвідейк” (Берегово) та ФК “Середнє” (с. Середнє, Мукачівський район). У грі з берегівчанами нам не вистачило зовсім трошки везіння, щоб зіграти внічию. Приємно те, що після матчу думка лідерів обласної першості щодо нашої команди кардинально змінилася. Тренер “Берегвідейку” визнав, що недооцінив суперника і це трохи не коштувало його команді втрачених очок. На вебсайті “Берегвідейка” є відеозапис гри проти “Верховини”, де увага сфокусована на вдалій грі нашого кіпера Олександра Красняника, який в тому матчі був на висоті та парирував всі удари суперника окрім одного.

Вдало райкоманда зіграла й проти ФК “Середнє”. В цьому матчі також вдалося багато чого зробити, але суперники врахували гіркий досвід берегівчан та підійшли до матчу дуже серйозно і все ж вирвали перемогу в один забитий м’яч.

А ось із “середнячками” команда грає досить не вдало, напевно молодим гравцям бракує концентрації, згадати хоча б матч проти “Вишкова”...

Отож, колектив йде на перерву, але не на літній відпочинок, бо працювати доведеться чимало, заплановано багато товариський ігор з районними командами аж до початку ІІ кола. Сподіваємося, що це допоможе набратися досвіду гравцям та краще виступати в майбутньому.


Андрій ГОЛОДНЯК.
"Верховина"

 

23 липня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів