Пройшла обласна конференція громадського руху „Нова взаємодія”

23 жовтня кандидат в Президенти України, прем‘єр-міністр Віктор Янукович взяв участь у телемості, який транслювався у 6 містах України, у тому числі в Ужгороді.

 

Телеміст відбувався в Ужгороді, Вінниці, Луцьку, Житомирі, Кіровограді, Львові.
Віктор Янукович виступав у прямому ефірі Хмельницької обласного державного телебачення.
Засобами вуличного телебачення був забезпечений зв?язок із названими містами.
Відповідаючи на питання мешканців названих міст, Віктор Янукович говорив про те, що пенсії будуть тільки підвищуватися, скасовані пільги попередніми урядами будуть відновлені. Він також наголосив на необхідності політичної реформи для того, щоб змінити відносини між парламентом і Кабміном. Віктор Янукович також вказав на необхідність переглянути відносини центру і регіонів. Регіони, на його думку повинні стати самодостатніми.
На питання львів?ян про те, якими він бачить стосунки зі світовою спільнотою Віктор Янукович сказав: ?Ми ні в якому разі не повинні робити поспішні кроки такі я к наприклад вступ в ?вропейський Союз?. На його переконання, Україна сьогодні не готова стати членом ?С. Віктор Янукович додав, що необхідно продовжувати реалізацію ідеї зони вільної торгівлі ?четвірки?, зокрема, України, Казахстану Білорусії і Росії. На його думку, між цими державами, необхідно встановити спрощений режим перетину кордонів.
Телеміст тривав протягом години. Віктор Янукович встиг відповісти на близько 10 питань.

інтернет-видання "Вголос"

 

25 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів