Вендета “Берегвідейка”

Трапляється і таке: йдеш у гості і не чекай там добра. Звісно, за звітного календарного матчу першості Закарпаття у Берегові нашій “Верховині” нічого приємного не світило за футбольного рандеву з лідером.

 

Потужною грою “Берегвідейк” трощить на шляху до повторного здобуття чемпіонського титулу всіх і вся як на домашньому стадіоні, так і чужих спортаренах, впевнено очолюючи турнірну таблицю.

І крихти сподівань на диво на користь міжгірців не було, бо берегівці до всього точили на них зуби за відчайдушний супротив у першому колі, здобувши перемогу над “Верховиною” на нашому селищному стадіоні “Авангард” з мінімальним рахунком 1:0 завдяки майже випадково забитому голу наприкінці поєдинку. Скептики прогнозували програш нашим землякам з двозначним крупним результатом, але втішило хоч те, що програли розгромно, але все-таки лише 0:5 (юнаки — 1:3), а не 11:0. Бо саме з таким рахунком свалявська “Поляна” вдома поглумилася над ФК “Ф. Медвідя” з Н.Давидкова (0:1).

Цей тур виявився рекордно результативним, без жодної нічиєї і “сухими” перемогами у іграх дорослих команд. Забито аж 30 (!) м’ячів у шести матчах. З однаковими результатами 6:0 “Севлюш” у Виноградові розлючено підсік великобичківську “Ялинку” (юнаки — 2:0), а “Середнє” у Рахові без великих зусиль подолало місцеві “Карпати” (юнаки — 1:6). Лиш “Мукачево” скромно задовольнилося перемогою у себе в місті на Латорицею за зустрічі з “Вишковом” — 1:0 (5:0), а також пістрялівський “Метеор” на виїзді вимучив успіх у двобої з довжанською “Боржавою” (0:4).

Наступної неділі “Верховина” у Міжгір’ї прийматиме виноградівський “Севлюш”.


Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.
"Верховина"

 

09 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів