В Ужгороді відбувся наймасовіший турнір з вуличного футболу

19-20 вересня на ужгородському стадіоні “Авангард” з ініціативи Миколи Жолтані Молодіжна партія України провела “Кубок з вуличного футболу”. Варто зазначити, що це був найбільш масовий турнір за останні двадцять років, метою якого стало відновлення традиції “Шкіряного м’яча”, про який зараз дещо призабули.

 

Участь у змаганнях міг взяти будь-хто: футбольні команди аматорів, навчальних закладів (шкіл, училищ, університетів), підприємств тощо, адже саме тому турнір і носив таку назву - “Кубок з вуличного футболу”. Бажаючих виявилось стільки, що довелось навіть декому відмовляти, адже фізично дати можливість проявити себе усім організатори не мали змоги.
Розпочались змагання в неділю, де в іграх групового турніру (а груп було 12) боролись по три команди. Навіть дрібний дощ не став на заваді учасникам і вболівальникам гри мільйонів. Переможці недільних змагань зійшлись у матчах наступного дня, понеділка. Адже головний приз — іменний кубок від М.Жолтані та грошова винагорода в 5 тисяч гривень — був вартий того, щоб позмагатись. Другі і треті місця оцінювались в 1500 та 700 грн. відповідно.
Отож, у півфіналі зійшлись команди “Проспект” та “Еко” і МПУ “Юнайтед” та “Савсервіс”. За результатами матчу третє місце виборювали “Еко” і “Савсервіс” і свої грамоти, медалі та грошову винагороду отримала “Еко” з Концова. Переможцем ж турніру стали гравці з “Проспекту”. Їм М.Жолтані власноруч презентував іменний кубок, грамоти, медалі і, звичайно ж, заохочувальний приз — чесно “відфутболені” 5 тисяч гривень.

 

23 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів