Правоохоронні органи слідкують за порядком в Ужгороді

Координатора „Пори” затримано судом на 7 діб

 

В обласному центрі в помешканні координатора організації "Пора" на Закарпатті Віктора Щадея міліція знайшла вибухові пристрої.
Як заявив сьогодні на прес-конференції голови Закарпатської облдержадміністрації ?.Різака та керівників правоохоронних і контролюючих органів начальник управління УМВС в Закарпатській області В.Варцаба, ?Пора? до цього часу не ? офіційно заре?строваною організаці?ю.
Міліція у ході обшуку в ужгородській квартирі В.Щадея виявила 13 патронів з маркіровкою 71180, 10 патронів 5,6 мм, 1 патрон з маркіровкою 38, три металеві сріблясті стержні (електродетонатори) для приведення в дію вибухівки. В Закарпатській області таку вибухову техніку надзвичайно важко придбати. У координатора ?Пори? було знайдено також матеріали екстреміського характеру та інструктивні матеріали про виготовлення та використання нітрокрохмальних вибухових речовин, саморобних гранат, тактики проведення диверсій та протидії правоохоронним органам.
?Це ? свідченням того, що люди готуються до боротьби?, - припуска? В. Варцаба. Правоохоронці вважають, що ? представники молодіжної організації ?Пора? виношують наміри здійснення тихої революції в Україні?.
В. Щадея затримано судом на 7 діб.
Ukrainka

 

27 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Уйко 2004-10-28 / 09:13:00

    А я учора у Дравцьох свойими очами відів, як ораджьовий пес із чорнили латками, якусь ямку рив коло церкви. Либонь тото опозиційний пес-терорист бомбу закладовав до виборів! І пси з мачками навірно до боротьби ладяться. І куда тот варцаба із свого "Фаєтона" позерать?!