НА ЗАКАРПАТТІ ПЕРЕДВИБОРЧА СИТУАЦІЯ СПОКІЙНА

За перебігом президентських виборів в Україні в цілому та на Закарпатті зокрема спостерігатимуть численні міжнародні організації

 

За перебігом президентських виборів в Україні в цілому та на Закарпатті зокрема спостерігатимуть численні міжнародні організації. Серед них і представники Співдружності Незалежних Держав, яку в області представлятимуть радники виконкому СНД Азар Усманов, Василь Мордашов та начальник відділу виконкому СНД ?рина Оконова.

В Ужгороді з представниками СНД зустрівся голова Закарпатської облдержадміністрації ?ван Різак. Під час зустрічі представники СНД передусім поділилися своїми першими враженнями від перебування в Закарпатті. Найбільше, що їх вразило, ?це передвиборчий спокій. А свою головну мету представники Співдружності Незалежних Держав вбачають у прагненні бути максимально об??ктивними і неупередженими.

Як підкреслив керівник групи Азар Усманов, вони будуть лише фіксувати те, що відбува?ться в ході виборів, без усіляких підказок чи порад. У свою чергу ?ван Різак повідомив міжнародних спостерігачів про кроки обласної влади щодо організації виборів. Зауважив, що безпосередня близькість Закарпаття до кордонів ?вросоюзу ставить високі вимоги стосовно їх проведення. Голова ОДА зустрівся також із представниками міжнародної організації ?За справедливі вибори?. Під час свого перебування в районах краю гості ознайомилися з роботою територіальних та дільничних виборчих комісій, зустрілися з головами РДА, міськвиконкомів, керівниками різних політичних партій та виборцями. Також спостерігачі цікавилися діяльністю неурядових організацій Закарпаття, ходом підготовки на місцях до проведення виборів та дотриманням при цьому вимог чинного законодавства. Представники міжнародної організації ?За справедливі вибори? зауважили, що залишилися задоволеними процесом підготовки виборчого процесу в краї.
Ukrainka

 

29 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-10-29 / 16:23:00

    Я теж писав. Не тільки такі

  2. 2004-10-29 / 15:24:00

    Видаляємо тільки ті коменти де йде некоректне висловлення одних читачів до інших. Оскільки нас читають сподіваємося цивілізовані люди.
    Редакція.

  3. 2004-10-29 / 14:02:00

    Почему удаляете комментарии. Они вам не нужны или начальство не довольно?. Если да, то вас можно причислить к таким СМИ как Интер, 1+1 и прочей отрыжке власти