В Ужгороді відбудеться перша закарпатська кумедна олімпіада

У суботу, 2 квітня, в Ужгороді (у Боздоському парку) відбудеться Перша закарпатська кумедна олімпіада у рамках "Закарпатської гуморини-2011". Програму гумористичної олімпіади презентували на засіданні Ужгородського прес-клубу.

 

Як розповів Ростислав Буланов, депутат Ужгородської міської ради, цього року Гуморину проводять вже вчетверте. Організатори вирішили вивести свято за межі облмуздрамтеатру та провести його у міському парку, щоб усі мешканці та гості міста змогли взяти у ньому участь. До того ж, цього разу воно буде безкоштовним. Для учасників конкурсів передбачені призи, головний серед яких – відеомагнітофон.
"Заплановані спортивні ігри, які входять до олімпійської програми, але вони проводитимуться у гумористичному стилі. Наприклад, біг на лижах або забіг дівчат на мітлах", -- розповів Р. Буланов.
Олімпійським видам спорту організатори кумедної олімпіади намагатимуться надати закарпатського колориту. Символом свята стане "олімпійський ведмедик", розміщений на гербі області замість традиційного ведмедя.
На спеціальній сцені усі охочі зможуть позмагатися, розказуючи глядачам анекдоти.
Окремим шоу стане запалення олімпійського вогню, деталі якого наразі ще узгоджують.
Микола Анброх, представник корпорації свят "НеПонял" пообіцяв, що свято стане цікавим розважальним заходом і для дітей, і дорослих: "Ми намагаємося організувати розваги для ужгородців протягом усього вихідного дня (Гуморину заплановано на суботу)".
До участі у святі ужгородців запрошуватимуть через популярні соціальні мережі, де можна буде зареєструвати команди. Організатори закликають ужгородців приєднатися до кумедної олімпіади та позмагатися за призи.
Партнери заходу (Деца у нотаря, ТМ Добрий смак та Макуха) пропонуватимуть гостям страви, у тому числі пісні, щоб люди, при бажанні, мали змогу цілий день провести у парку.
Кумедна олімпіада відбудеться за підтримки кафедри туризму УжНУ, Студреспубліки, Туристично-інформаціфцного центру Закарпаття, Закарпатської ліги КВН, Корпорації свят НеПонял.

 

25 березня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів