Сьогодні в кінотеатрах.

"Небесний капітан та світ майбутнього" (кінокомплекс "Доміон")

 

Жанр: фантастика
Режисер: Керрі Конран
Актори: Джуд Лоу, Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, Джованні Рібізі, Лінг Бай
Сайт: [a href="http://uzhgorod.net.ua"]http://www.skycaptain.com/[/a]
Виробництво: США - Великобританія

У Берліні перед початком Першої світової війни в секретній лабораторії ?Секція 11? сім знаменитих учених працювали над створенням смертоносних машин. Про це в 1939 році впізна? нью-йоркська репортерка Поллі Перкінс, але вона не встига? передати матеріал у редакцію: на місто нападають величезні роботи-вбивці. Поки машини руйнують Нью-Йорк, на поміч летить начальник ескадрильї ?Літаючий легіон? Джо Салліван. Поллі робить фоторепортаж, а літак Небесного капітана P-40 Warhawk знищу? численних ворогів і ряту? Поллі.

Поллі зна?, від кого Америці (та й усьому світу) походить загроза. Це - доктор Тотенкопф, що засів у Непалі й відтіля буду? свої підступи, кінцева ціль яких - знищення існуючого світового порядку й створення "світу по Тотенкопфу". Команда Поллі й Джо була б гармонічною й збалансованою, якби до неї не при?дналася ще одна учасниця - капітан Френкі Кук.

У фільмі в стилі ретро-фантастики показана традиційна атрибутика коміксів 30-х років: промені смерті, двоголові бронтозаври, підводні роботи й інше.

 

01 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів