В Ужгороді презентували книгу "Мукачівська епопея"

Це вже п’ята книга про вибори у Мукачевому

 

Презентував книгу у колі друзів та колег журналіст Олександр Гаврош.
?Мукачівська епопея: хроніка найбрутальніших виборів? ? другою книжкою, підготовленою Закарпатським інститутом політичних досліджень про вибори міського голови Мукачева. Першою була ?Украдена перемога: хроніка мукачівської епопеї?, яка побачила світ півроку тому.
За словами автора книги О. Гавроша, безпрецендентна в історії України фальсифікація виборів міського голови, розгул бандитизму на дільницях, побиття народних депутатів України, викрадення бюлетенів та протоколів ? все це перетворило саму назву ?Мукачево? в символ найбрутальніших виборчих технологій. Остання, вже п?ята книга про ці події, яка вийшла з друку вчора, ?переплюнула?всі попередні видання, що видавались в основному на правах самвидаву.
У книзі читачі можуть ознайомитися із фактами, які фіксували журналісти під час перебігу виборів у Мукачеві, прочитати виступи нардепів у Верховній Раді України з приводу мукачівських подій, переглянути документальні фото, зроблені у ніч виборів і після дня голосування. В ?Мукачівській епопеї? вміщено також публікації вітчизняної та закордонної преси про найбрутальнішу, найрезонанснішу подію за 13 років незалежності в нашому краї.
U

 

16 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів