Б’ють студентів-агітаторів

“Чиста Україна” на Закарпаття направила групу студентів

 

?Чиста Україна? на Закарпаття направила групу студентів, які мали б бути агітаторами і спостерігачами. Як розповідають ці студенти, тиск на них розпочався відразу після приїзду. Коли вони в перший день йшли агітувати по селах, на джипах під?їжджали бритоголові і погрожували розправою, якщо вони не поїдуть додому.
На наступний день, в готель, де жили чистоукраїнці завітали міліціонери, цікавитись, для чого ті приїхали. Вже в обід разом з міліціонерами приїхав паспортний контроль, перевіряти ціль приїзду, ще через 15 хвилин приїхали пожежники і виключили світло в готелі.
Близько 18:00 під готель почали з?їдждатись бритоголові хлопці, обшукали і забрали гроші, цінні речі і вивели з готелю.
У зв?язку з нападом на Закарпатті народні депутати України Віктор Балога, ?ван ?ванчо та Олександр Каменяш надіслали телеграму міністру внутрішніх справ України Миколі Білоконю.

 

16 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Sasha 2004-11-30 / 00:41:00

    Оксано Ти маеш рацию.
    Я рад за УКРАИНУ я рад за ВАС. Я горжусь
    Честным трудолюбивым украинским народом.
    и особенно ее будущим – молодежью.

  2. Оксана 2004-11-29 / 10:09:00

    аааа: Мы, на даный момент, выбираем не среди двух бандитов. Сейчас народ поднялся за себя!Мне безразличен и один и второй,мне небезразлично то , что сейчас присходит в МОЕЙ стране! Такого преса,такого психологического и физического насилия как за этот предвыборный и выборный период не ощущали никогда ( правда со стороны только одного бандита)! Поднялись, потому что хотим тоже жить "без угроз агитаторам" !!!

  3. [email protected] 2004-11-29 / 04:25:00

    Я извиняюсь что вклинился в тему.

    Но в у нас в США на выборах Буш Кери (50/50 почти) ни о каких угрозах
    агитаторам даже слуха небыло. А вы выбираете между двух бандитов.
    Так чего вы ожидали.



  4. Оксана 2004-11-28 / 19:57:00

    До SLAVIA: Те, що п.Солонтай людина розумна- Ви це бачите І те, що ми на Закарпатті все прекрасно розуміємо і бачимо - ви теж певні.Те, що Ви прекрасно розумієте і володієте ситуацією на Закарпатті- бачимо ми з Ваших висловлювань. Тоді в мене виникає питання, якщо Ви настільки проінформована і компетентна людина, то чому Вас вразила "велика кількість документальних фактів" , які Вам надав п. прокурор? На мою думку, це питання зрозуміле не тільки для випускника НARVARDу.

  5. SLAVIА 2004-11-18 / 15:42:00

    ДО Oleksandr Solontaj: БАЧУ, ВИ НАСТРОЄНІ СЕРЙОЗНО. ТАК, Я ВСЕ ПРЕКРАСНО РОЗУМІЮ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НАСПРАВДІ, Я РОЗУМІЮ ЩО Є В ДОКУМЕНТАХ І ЩО БУЛО НАСПРАВДІ - МАЙЖЕ ПРОТИЛЕЖНІ РЕЧІ, Я ПОВАЖАЮ ВАШУ ІДЕЮ, БО ВОНА СПРАВДІ ТОГО ВАРТА,АЛЕ ВИ - ЛЮДИНА РОЗУМНА, Я НЕ БУДУ ВАМ НІЧОГО ПОЯСНЮВАТИ - ВИ МАЄТЕ ВСЕ РОЗУМІТИ. Я ВЖЕ ОТРИМАВ ПОВНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО "ЧУ". У ВАС НЕ ДУЖЕ БАГАТО ЧАСУ ЗАЛИШИЛОСЬ,А ВОРОГІВ - ЯК КУРЕЙ НЕ БИТИХ. ТО Ж МОЖУ ПОБАЖАТИ ВАМ ЛИШЕ ВДАЧІ

  6. Oleksandr Solontaj 2004-11-17 / 19:02:00

    ZNOVU Do SLAVIA:
    1. не бачу нічого наївного у тому щоб подзвонити, не грубіть.
    2. Я такий "ПАН" як Янукович профессор !
    3. Знайти Вас спробую справді, тим більш що я теж міжнародник, навіть вчився у стінах того ВУЗу, що й Ви, і поспілкуватися в живу буде з Вами приємно, тим більш з людиною що надала підтримку у боротьбі.
    4. Треба дуже чітко розуміти різницю між кримінальною і справою і політичною заказухою, навіть якщо її прикриває обласний прокурор, який заккриває очі навіть на вбивство ректора УжНУ, не говорячи про долю однією молодої людини.
    5. Якщо говорити чесно, то прокуратура не тільки мене затримала, але й добилася продровження терміну моєї затримки ще на 3 доби !
    6. Кого остерігатися ? Як ? Скласти руки і перестати жити, виїхати ? Якої бомби боятися ? Народного гніву треба боятися !
    7. Про „Чисту Україну”. Всі знають що „ЧУ” це не моніторингово-спостережницька організація типу КВУ. „Чиста Україна” зібрада активну молодь під свій бренд для конкретної мети, для боротьби проти фальсифікацій та інфомрційної роботи серед населення. І застосування проти неї бандитів це злочин, а справді „ЧУ” цього не чекала. Я особисто і не чекаю надалі, бо якщо ми станемо боятися, значить втратимо самих себе.
    8. А про вільний час студентів: я теж вчився у ВУЗі, і завжди знаходив час на громадську роботу, поїздки, агітаційні рейди тощо, і Ви прекрасно знаєте, що студенти 90-го виборюючи незалежність на майдані голодували не в поза навчальний час, а наперекір !

  7. SLAVIА 2004-11-17 / 16:30:00

    ДО Ivan: АГІТУВАТИ - НЕ МОЯ СПРАВА, Я НЕ ВЛІЗАЮ В ПОЛІТИКУ НІ НА САНТИМЕТР.А ЗА БРИТИХ - ПРИКРО І МЕНІ, НЕ ТІЛЬКИ ТОБІ.НА РАХУНОК ФІЛІАЛУ, ТО Я НЕ ДУМАЮ, ШО ЗАКАРПАТТЯ НИМ СТАНЕ, ЦЬОМУ Є ПОЛІТОЛОГІЧНЕ, СУТO ГЕОПОЛІТИЧНЕ, ОБГРУНТУВАННЯ:ПОКИ ДОНЕЦЬКІ ДОБЕРУТЬСЯ-ПРОЙДЕ БАГАТО ЧАСУ,МИ ЦЬОГО НАВРЯД-ЧИ ЗАСТАНЕМО.ЇМ ВИСТАЧАЄ КИЄВА, ОДЕСИ І КРИМУ.
    ДО Петро: НАШЕ МІНІСТЕРСТВО НОСИТЬ НАЗВУ МІНІСТЕРСТВО ЗАКОРДОННИХ СПРАВ; КОМЕНТУВАТИ ПОДІЇ - МОЄ,ТАКЕ Ж ЯК І ВАШЕ, КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО.НА РАХУНОК МОГО ФІНАНСУВАННЯ, ТО ВОНО НА 95% ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИМ ФОНДОМ ОБСЄ ТА РАДІ ЄВРОПИ ПРИ МЗС(art.15 b2). А ЩОДО ЕЛЕМЕНТІВ ДЕМОКРАТІЇ, ТО МОЖЛИВІСТЬ КУРИТИ - ТАКОЖ ВИЯВ ДЕМОКРАТІЇ, АЛЕ ЧОМУСЬ В БАГАТЬОХ КРАЇНАХ КУРІННЯ В БАГАТЬОХ МІСЦЯХ Є ЗАБОРОНЕНИМ.ТО ЩО, ЦЕ Є ПОРУШЕННЯМ ДЕМОКРАТІЇ? СВОБОДА ОКРЕМОГО ІНДИВІДУУМУ ОБМЕЖУЄТЬСЯ СВОБОДОЮ ІНШОГО. Я САМ КОЛИСЬ БУВ СТУДЕНТОМ І МЕНІ ЦІКАВО ІНШЕ,ЗВІДКИ ВОНИ МАЛИ ЧАСУ ПРИБУТИ ДО ІНШОЇ ОБЛАСТІ І ПЕРЕБУВАТИ ТАМ ДЕКІЛЬКА ДНІВ? ЗА РАХУНОК ПАР? ЧИ В НИХ БУЛИ ОФІЦІЙНІ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ЗАНЯТЬ? А ШО ВОНИ ДУМАЛИ, ЇХ БУДУТЬ ВІТАТИ? НЕВЖЕ ВОНИ ТАКІ НАЇВНІ? НА РАХУНОК МОГО СЛУЖБОВОГО СТАТУСУ МОЖЕТЕ НЕ СУМНІВАТИСЬ, Я ЯКЩО ТАК - ТО ПРИХОДЬТЕ Я ВАМ ПРЕДСТАВЛЮ СВОЇ ДИПЛОМИ КНУ ім.Т.Шевченка(ІМВ),HARVARD UNIVERSITY,YALE UNIVERSITY.
    ДО Oleksandr Solontaj: ПАНЕ ОЛЕКСАНДР,ЯКШО ВИ ДУМАЄТЕ, ШО Я ВАМ ПОДЗВОНЮ- ВИ СПРАВДІ НАЇВНІ.ЯКШО БАЖАЄТЕ ПОСПІЛКУВАТИСЬ, ТО ЛИШЕ У РЕАЛЬНОСТІ, ЗАХОДТЕ ДО МЕНЕ: МЗС, ВІДДІЛ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРЕДСТАВНИЦТВА УКРАЇНИ, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ, КОМІСАР РАДИ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ, каб.222.А ВАМ Я БИ ПОРАДИВ НЕ ДУЖЕ ФІНТИТИ ТУТ, БО,Я ТАК БАЧУ, ВИ НЕ ДУЖЕ РОЗУМІЄТЕ, ЯКИМИ ЗУСИЛЛЯМИ НАМ УСІМ(І МЕНІ В ТОМУ ЧИСЛІ,ВЛАСНЕ,РОЗМОВА З ОБЛАСНИМ ПРОКУРОРОМ ВРАЗИЛА МЕНЕ ВЕЛИКОЮ КІЛЬКІСТЮ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ ФАКТІВ НЕ У ВАШУ КОРИСТЬ) ВДАЛОСЯ ДОБИТИСЯ НЕ ПОДОВЖУВАТИ ТЕРМІН ВАШОЇ ЗАТРИМКИ.РОБИТЕ СВОЮ СПРАВУ- РОБІТЬ, ТА ОСТЕРІГАЙТЕСЯ, БО ТА БОМБА Є ПОТУЖНОЮ.
    ДО Алла (Київ): НЕ ПРАВИЙ Я В ЧОМУ? В ТОМУ, ШО КРИТИКУЮ СТУДЕНТІВ? ТА МЕНІ ЇХ ПРОСТО ЖАЛЬ.А ГОЛОСУВАТИ Я БУДУ, ЛИШ НЕ ТУТ, А В БРЮСЕЛЛІ.
    ДЯКУЮ

  8. Алла (Київ) 2004-11-17 / 09:13:00

    SLAVIА , ти, голосувати не будеш, і я теж...
    Бо, ти в Києві , а я їду на Закарпаття. Відкріп.талон не дають, а проти "танка не попреш" ...
    Тому, ти трошечки ,не правий.

  9. Oleksandr Solontaj 2004-11-16 / 21:41:00

    Slavia ! Jaksho Ty realyna lyudyna, a ne I.Rizak chy V.Mevedchuk perezvony na mij telefon 8050-3725100 i ja sprobuju Tobi rozpovisty sho robyly moji druzi u nas v Zakarpatti.

  10. Петро 2004-11-16 / 21:25:00

    SLAVIA, ти сидиш в Києві в якомусь міністерстві і звідти коментуєш закарпатські події. Що робиш це в робочий час за наш рахунок - це ми тобі можем вибачити. А от дурниці говорити не треба. Кожен громадянин України має право їздити по своїй країні куди йому заманеться. Це теж елемент демократії. Стільки личить знати дипломатичному представнику навіть другого класу.

  11. Ivan 2004-11-16 / 18:52:00

    Dyze skoda sho nash krai postypovo peretvoruetsya na filial Donbasy . Tam takoz vsya vlada naleshit britogolovim .
    SLAVIA chomy b tobi ne pochati agityvati ?
    Boishsya ?

  12. SLAVIА 2004-11-16 / 17:41:00

    ОТ і правильно!!! Нічого шастати по Закарпаттю.Чого вони приперлися? Вчити нас як голосувати? Як вони могли агітувати, коли сама їхня назва "Чиста Україна" говорить про іх, максимум, спостережницьку діяльність.Чи вони пішли на шару прокататись, на подобі того як "Пора" бухарить на Контрактовій, агітуючи за "чесні вибори".