У Закарпатті пройде силовий турнір „ЮНІОР СТРОНГМЕН”

13 травня „КАРПАТСЬКА ЛІГА СИЛЬНИХ ЛЮДЕЙ” планує провести IV силовий турнір „ЮНІОР СТРОНГМЕН”. Змагання проводяться серед юнаків 15-18 років.

 

Вага спортивного знаряддя значно менша ніж на дорослих змаганнях. Проводячи такі заходи, як турнір „ЮНІОР СТРОНГМЕН”, К.Л.С.Л. надає можливість молодим спортсменам випробувати свої сили в такому виді спорту як стронгмен, та намагається виявити нові таланти. Таким став переможець перших змагань у 2009 році Олексій Мальцев, який в тому ж році посів третє місце на турнірі „КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ”. Минулого року гідно себе показав Володимир Цифра з В.Березного. На „Юніорі” Володимир став другим, а на змаганнях „КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ” посів четверте місце, випередивши чемпіонів з Чернівців, Івано-Франківська та Львова.
Попередні переможці турніру „ЮНІОР СТРОНГМЕН” 2009-го та 2010-го років були позбавлені повторної участі в змаганнях через віковий бар’єр. Минулорічний переможець Роберт Кизляк з м. Мукачева має можливість повторити свій успіх і стати вдруге першим на змаганнях „ЮНІОР СТРОНГМЕН”. Роберт під керівництвом Миколи Красилинця став чемпіоном України 2010р. та віце-чемпіоном 2009, 2011рр. з пауеліфтингу серед юнаків в категорії до 83кг. Гідну конкуренцію йому складе чемпіон України та віце-чемпіон світу з жиму лежачи в категорії до 74кг Євген Криса. Євген є вихованцем Андрія Федорішка та два роки поспіль 2010-2011рр. приймав участь в турнірі „ЮНІОР СТРОНГМЕН”. У 2010р. посів друге місце, та у 2011р. поступився Роберту Кизляку та Володимиру Цифрі в останній дисципліні.
Цього року ми дізнаємось чи стане Роберт вдруге переможцем, або чи вдасться виграти Євгену з третьої спроби.

Переможці турніру „ЮНІОР СТРОНГМЕН”:

2009 – МАЛЬЦЕВ Олексій
2010 – КОЦІПАК Сергій
2011 – КИЗЛЯК Роберт


 

30 квітня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів