Кучма огляне території, що потерпіли від вибухів на військових складах під Мелітополем

У понеділок, 14 червня, Президент Леонід Кучма відбув з одноденною робочою поїздкою в Запорізьку область, де ознайомиться з ходом ліквідації наслідків вибухів на військових складах під Мелітополем.

 

Програмою візиту передбачено, що глава держави відвіда? ракетно-артилерійський склад бо?припасів військової частини А 2985 Міністерства оборони і огляне місце надзвичайної події.
Плану?ться, що Леонід Кучма відвіда? село Новобогданівка Мелітопольського району. Він ознайомиться з ходом робіт по відновленню Новобогдановськой загальноосвітньої школи, де вчаться 535 дітей, а також вручить учням науково-енциклопедичну бібліотеку і підручники.
Президент ознайомиться також з ходом робіт по відновленню залізничної станції Федорівка Мелітопольського району.
Крім того, Кучма побува? в селі Спаське Мелітопольського району, де ознайомиться з ходом відновлювальних робіт в сільській школі і подару? учням новий комп'ютерний клас. Він також огляне відбудоване приміщення місцевого фельдшерсько-акушерського пункту села Спаське і ознайомиться з медичним устаткуванням для обстеження населення, яке постраждало внаслідок надзвичайної події.
За матеріалами прес-служби Президента України.

 

14 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів