"Говерла" перемогла в кримчан 4:0

І отримала золоті медалі

 

В останньому поєдинку чемпіонату України серед команд першої ліги ужгородська "Говерла-Закарпаття" зіграла так, як це і повинен робити лідер: переконливо, солідно із величезним запасом міцності. Перемога із рахунком 4:0 у матчі з однією з кращих команд ліги - ФК "Кримтеплиця" - чи не є свідченням того, що закарпатці "дозріли" до прем’єр-ліги?
Команда ОЛександра Севідова у цьому матчі грала, як кажуть, у своє задоволення. У закарпатських футболістів виходило практично усе: комбінаційна гра, передачі, відбір, удари... Особливо приємно було спостерігати за грою головного голеодору ФК "Говерла-Закарпаття" Олександра Косиріна. Нападник ужгородської команди на 14, 57 та 90 хвилинах матчу відзначився трьома красивими голами, якими потрібно насолоджуватися під час більш детального відеоперегляду. Крім того, Косирін забив ще один гол, який, як повважав арбітр матчу, був забитий з порушенням правил.
Ще один гол - на рахунку Платона Свирідова, 17 хвилина.
По завершення змагань у першій лізі в активі ФК "Говерла-Закарпаття" 84 очки і перше місце.
Разом із ФК "Говерла-Закарпаття" наступного року у прем’єр-лізі гратиме запорізький "Металург", який вдома переміг харківський "Геліос". ФК "Севастополь" не зміг на виїзді - в Чернівцях, переграти місцеву "Буковину" - 1:1. Як наслідок, в обидвох команд - рівна кількість очок - по 76. Але у "Металурга" - краща різниця забитих і пропущених м’ячів.

karpatnews.in.ua

 

31 травня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів