Перший матч ужгородська "Говерла" зіграє в Угорщині

Зіграють "товарняк" з румунами

 


17 червня ужгородська "Говерла" розпочала підготовку до нового сезону в Прем’єр лізі. Після організаційного збору команда провела своє перше тренування на стадіоні Авангард. Збір в Ужгороді матиме втягуючий характер. Впродовж трьох днів гравці клубу проходитимуть поглиблене медобстеження, де лікарі перевірять в якому фізичному стані знаходяться гравці.


З 23.06 команда вирушить на закордонний збір який триватиме до 08.07. А наступного дня вже зіграємо першу товариську гру. Нашим суперником стане румунська команда "Газ-Метан", яка в сезоні 2011/2012 в першому дивізіоні зайняла 13-у сходинку. Гра відбудеться 24.06 в Дебрецені (Угорщина). Початок матчу о 18.00.

Загалом на цих зборах заплановано, ще 5 спарингів. Трохи згодом дамо більш детальну інформацію про суперників та місце проведення закордонних зборів.

Щодо кадрової політики, то наступний сезон розпочнемо без Сергія Нудного та Сергія Данилевського, в яких завершилися контракти. Повернувся в донецький "Металург" орендований Антон Яшков. Натомість лави клубу поповнили вже відомий нам Олег Міщенко, повернувся з "Кримтеплиці" Владислав Микуляк. Є група нових футболістів, серед яких і представники "Динамо" - хавбек Євген Макаренко, очікується на прибуття ще одного киянина оборонця Янко Сібліча.

Селекційна робота триває й далі, тож про нові обличчя в лавах клубу будемо інформувати. Про це Закарпаття онлайн повідомили з інформаційного відділу ФК "Говерли".

На жаль, маємо і втрати – Лаші Джакобії через травму на коліні довелося робити оперативне втручання, тож його нині нема в розташуванні команди. На вчорашньому тренуванні не був помічений і ювіляр Олександр Косирін, який за словами тренерів мав приїхати вчора ввечері.

 

19 червня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів