Ужгородець Анатолій Герей став третім на чемпіонаті Європи з фехтування

Щоправда, в команді

 


В 1/8 фіналі Дмитро Карюченко, Максим Хворост, Богдан Нікішин та Анатолій Герей здобули перемогу над збірною Норвегії (45:37), у чвертьфіналі виграли у Італії (45:39) і в півфіналі поступилися угорцям (31:45). У бронзовому матчі українці перемогли чемпіонів Європи 2011 року збірну Франції (38:33), повернувши їм, таким чином, торішню поразку в півфіналі континентальної першості.

Рапіристки, які так само виступали в цей день, посіли сьоме місце. У півфіналі наші дівчата поступилися майбутнім чемпіонкам турніру італійкам (26:45), потім не впоралися з угорками (32:33) і в зустрічі за сьоме місце перемогли Великобританію (40:26).

Всього з Італії Україну привезла чотири медалі: золото Ольги Харлан, срібло збірної шаблісток, бронзу Андрія Ягодки та бронзу чоловічий шпажной збірної. З таким результатом наша країна опинилася на четвертому загальнокомандному місці. Очолює таблицю медалей Росія - в її активі сім золотих, одна срібна і три бронзові нагороди. На другому місці Італія з двома золотими і двома бронзовими медалями. Третє місце займає Румунія - одне золото і три срібла.

 

21 червня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів