На ужгородському "Авангарді" незабаром запрацює освітлення

А ще буде новий фасад та навіть клубний музей

 

1 липня має бути здано в експлуатацію освітлення стадіону, - повідомив клубній прес-службі директор з полів ФК "Говерла" Анатолій Салай. Сьогодні інженер з тернопільської компанії "Ватра", яка займається встановленням освітлювальних приладів, розмітила ділянку поля для освітлення кожної лампи.

Також проходить перевірка устаткування та кабелів живлення до освітлювальних веж. Одночасно з освітлення мають бути завершені фасадні роботи стін трибун. На Західній трибуні вже завершуються штукатурні роботи і готуються до нанесення фарби на стіну. Колір фасадних стін буде змінений з зеленого на клубні кольори синьо-білі. У підтрибунних приміщеннях вже завершили демонтаж старих вікон та дверей, встановили нові енергозбергіючі, а в роздягальнях вже встановлені кондиціонери.



Ремонтується хол головного входу до VIP-сектору, після його завершення, тут також відкриють музей з історії ФК "Говерла". На західній трибуні розпочато демонтаж пластикових крісел, після чого будуть покрашені всі металеві конструкції, ушкоджені корозією ділянки будуть замінені на нові. До 27 червня вже будуть завершені роботи на вхідній арці стадіону, де вставнолять нові турнікети, зроблений ремонт у касах стадіону. Перед аркою заплановано встановити спеціальні рекламні сіті-лайти, також поруч з аркою буде відкрито кдубний магазин, де вболівальники нзможуть придбати атрибутику та амуніцію команди.



Цими вихідними у спеціальних приміщеннях фахівці виноградівської компанії, яка займається встановленням штучних комп’ютеризованих систем поливу монтуватимуть насосні станції, які клуб спеціально замовив в Італії. Ними зрошуватиметься друге та третє тренувальні поля.
Щодо полів, то друге тренувальне поле вже давно слугує команді, а от на третьому ще ведуться роботи. Його підживлюють добривами та хімічними добавками з метою знищення листочкових та бур’янів. Через тиждень на ньому вперше коситимуть траву, а потім щодня після поливів каткуватимуть. Правда, грати на ньому можна буде лише з вересня, до того наші молодіжні команди виступатимуть на полях Мукачева та Чопа.

До 1 липня також має бути задана в експлуатацію нова сучасна система оповіщення та відеоспостереження стадіону, яке з 9 відеокамер збільшиться до 16. Будуоться нові кабінки для телекоментаторів та диктора стадіону.

Повним ходом іде ремонт туалетів. У них повністю буде замінена система водопостачання та електричне освітлення , втсановлено нові кабінки, санвузли, підлогу та дах.
"Ми хочемо, щоб до 21 липня, коли прийматимемо вдома "Шахтар" наш "Авангард" був повністю готовий і відповідав усім регламентним нормам", - зауважив Анатолій Юрійович.

 

25 червня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів