Ужгородська міська дитяча лікарня кишить тарганами?!!!

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що Ужгородська міська дитяча лікарня кишить тарганами....

 

Юрій Іванович Небесник, завідувач реанімаційним відділення та тимчасово виконуючий обов’язки головного лікаря Ужгородської дитячої міської лікарні розповів, що в них дійсно можна побачити тарганів. "Багато їх нема, а те що десь по одному можна побачити – це правда. Ми щороку, в кінці серпня, на початку вересня робимо дезінфекцію. Виписуємо всіх дітей, а тих хто потребує постійного медичного нагляду переводимо в інший корпус. Туди ж переносимо найпотрібніше обладнання, а в будівлі стаціонару санстанція проводить дезінфекцію, дератизацію, дезінсекцію, - розповідає Юрій Іванович. – Це дає свій результат. Таргани зникають на декілька місяців, але згодом знову з’являються. Ще одна причина появи цих шкідників – наш харчоблок. Будівля стара, стара каналізація, от вони там і живуть. Та зараз міська влада обіцяла дати гроші на ремонт цього приміщення. Сподіваємося, що це покращить ситуацію".

"Я з дитиною в лікарні вже близько двох тижнів. – розповідає Ольга. – Іноді бачимо тарганів, але не багато. Вилазять переважно ввечері та вночі".

Медперсонал розповідає, що іноді вони за власний кошт купляють засоби для знищення тарганів, але це не завжди дієво. У лікарні пояснюють, що батьки часто приносять із собою харчі, котрі й приваблюють комах.

Роман Сов’як, Uzhgorod.in

 

06 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів