Закарпаття вибори

Представник кандидата в Президенти, прем’єр-міністра Віктора Януковича в Центральній виборчій комісії Степан Гавриш заявив про масове недопущення спостерігачів від Януковича на виборчі дільниці у Закарпатській області.

 

Про це Гавриш заявив журналістам у ЦВК, повідомля? кореспондент ?proUA?.

За словами Гавриша, штаб Януковича зафіксував близько 500 випадків порушень закону про вибори Президента стосовно спостерігачів від Януковича. Він додав, що 350 порушень стосовно спостерігачів від Януковича оформлені у вигляді актів про порушення і подані в суди і територіальні виборчі комісії. ?350 подані в суди та у територіальні виборчі комісії?, - сказав Гавриш.

Гавриш також сказав, що значна кількість порушень проти спостерігачів від Януковича в західних областях України поки що не підтверджена актами про порушення через тиск на виборців. Він сказав, що багато виборців відмовляються підписувати акти про порушення через тиск на них. Гавриш також сказав, що спостерігачі від Януковича зафіксували випадки голосування в західних областях одним виборцем за декількох. Зокрема Гавриш навів за приклад голосування у Львові громадянки 1929 року народження за 20 паспортами. Гавриш додав, що ця інформація поки що не підтверджена актом про порушення.

Він також звинуватив голову територіальної виборчої комісії ?221 (Київ) у залякуванні виборців, якщо вони не будуть голосувати за кандидата в Президенти, лідера блоку партій ?Наша Україна? Віктора Ющенка.

ПРо уа

 

21 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів