Сьогодні в кінотеатрах ("Ужгород")

"НЕ БИЙ КОПИТОМ" - Черговий анімаційний проект студії Діснея, виконаний у кращих художніх традиціях і підкріплений чималою часткою здорового гумору, що сподобається, як маленьким так і дорослим.

 

Жанр: анімація
Режисер: Джон Сенфорд
Актори: Роузанн, Джуді Денч, Дженніфер Тіллі, Кьюба Гудінг-мол., Ренді Куейд, Девід Бернем, Стів Бусемі, Чарлз Денніс, Грегорі Джбара, Річард Ріл, Джо Уайт
Сайт: [a href="http://uzhgorod.net.ua"]http://disney.com/homeontherange/[/a]
Виробництво: США

Життя на фермі просте й привільне. Хазяї й вихованці живуть душа в душу, співають пісні й веселяться. Але раптово ці?ї ідилії приходить кінець. На зміну збанкрутілим власникам ферми приходить безжалісний ділок, що бажа? продати землю й позбутися тварин. Природно, це не влаштову? звиклих до солодкого життя чотириногих і пернатих мешканців. Почина?ться разюче смішна "партизанська війна". Керівниками бунта виступають кінь Бак і три непосидющі корови, що вирішили піти на все, щоб урятувати ферму від руйнування. Хто переможе в цій битві? Не зна?мо як ви, а парнокопитні впевнені у власних силах!

Нова "диснеївська" мультяшка виконана в традиційному мальованому стилі, тобто 2D. Раніше творці фільму збиралися назвати його "Sweating Bullets". Прем'?ру планували на листопад 2003-го, але в той час на екранах орудував "диснеївський" же "Братик ведмежа", і вирішено було домашніх і диких тварин між собою не стравлювати.

 

22 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів