Ратушняк використовує логотипи опозиційних партій

Хоч вони дозволу і не давали

 

Кандидат-самовисуванець на одномандатному виборчому окрузі №68, колишній міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк розмістив біл-борди, на яких, крім його імені, зображені логотипи опозиційних партій "Батьківщина", "Свобода" та УДАР

Таким чином для непоінформованого виборця створюється ефект, нібито Сергій Ратушняк є на ужгородському окрузі єдиним узгодженим кандидатом від згаданих трьох політичних сил.

Втім насправді ні "Батьківщина" з "Свободою", ні УДАР не підтримували кандидатуру Ратушняка, у цих політичних сил на окрузі є свої кандидати.

У коментарі ОПОРІ голова ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк зазначив, що якби вчинок Сергія Ратушняка був єдиним порушенням виборчої кампанії, то він би був щасливим. І запевнив: представники партії в області відреагують на появу таких біл-бордів в Ужгороді.

Голова Закарпатського осередку партії УДАР Валерій Пацкан заявив, що його політична сила реагувати на такі дії Ратушняка не буде. Голова обласного осередку ВО "Свобода" Олег Куцин зазначив, що його партія не давала дозволу екс-голові Ужгородської міської ради розміщувати їх символіку на рекламних біл-бордах, партійці однозначно будуть на це реагувати. Зараз питання вивчають юристи.

Згідно з вихідними даними, замовником плакатів є сам Сергій Ратушняк, тираж продукції – 20 примірників. Їх надрукувало ТОВ "Модус ЛТД".


oporaua.org

 

22 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів