У Тереблі будівництво будинків для переселенців із Солотвина завершено на 90%

Запевнив губернатор краю

 

Під час сьогоднішньої прес-конференції голова Закарпатської ОДА прокоментував процес переселенння мешканців Солотвина до Тереблі. Так, за словами Олександра Олександрович, сьогодні продовжується дослідження зсувів грунтів – виявлено чергове провалля. А тому ця зона є справді небезпечною. Він припустив, що, можливо, ці будинки не заваляться і через 50 років, однак ризикувати життям людей ніхто не буде.
Тому сьогодні на стадії завершення перебуває побудова селища у Тереблі, де включено усю необхідну для проживання інфраструктуру. Будівництво будинків завершено на 90%, на 70% – інфораструктурні об’єкти. Планується, що людей переселятимуть вже наступного року. Нехважаючи на те, що всже сьогодні є будинки готові для заселення, групами перевозити людей не будуть.

Цікаво, що якщо раніше солотвинці і чути не хотівли про покидання своїх домівок, то сьогодні люди вже самі телефонують в ОДА і запитують коли відбудеться переселення.

За словами Олександра Ледиди, із запланованих 90 мільйонів гривень, уже використано 76 мільйонів на побудову нового селища.

"Час Закарпаття"

 

13 листопада 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів