В Ужгороді на Корзо горіло кафе "Імідж"

З людей ніхто не постраждав

 

10 грудня о 6:24 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в центрі Ужгорода на вулиці Корзо горить кафе "Імідж".


До місця виклику негайно виїхали чергові відділення державних пожежно-рятувальних частин № 14 та 15. На момент прибуття бійців МНС, вогонь вже взяв у полон мансардне приміщення даного кафе та покрівлею почав розповсюджуватися на сусідній магазин взуття "Стиль".

З огляду на складність пожежі, адже через покрівлю полум’я могло перекинутися й на інші об’єкти та житлові будинки, на місці події працювали 5 одиниць бойової техніки, 25 чоловік особового складу та мобільно-оперативна група Територіального управління МНС у Закарпатській області. О 7:06 пожежу вдалося локалізувати, а через годину повність ліквідувати.

Завдяки вправним та оперативним діям ужгородських вогнеборців, від знищення вдалося врятувати магазин "Стиль" та не допустити перекидання полум’я на сусідні будівлі.

Причина загорання та збитки, заподіяні стихією, встановлюються.

За попередніми підрахунками, внаслідок пожежі було знищено близько 150 кв. м покрівлі "Іміджу" та "Стилю", а також пошкоджено 4 кв. м перекриття над кафе. Окрім цього частково пошкоджено взуття, що знаходилося в магазині.

На щастя, на пожежі ніхто з людей не постраждав.

 

10 грудня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів