Закарпатців відмовляють від поїздок до РУмунії

Так як останнім часом на території Румунії відбулося значне погіршенням погодних умов, викликаних потужним снігопадом та посиленим вітром, що в свою чергу в окремих місцевостях призвело до блокування доріг та значного ускладнення дорожнього руху.

 

Управління Чернівецького прикордонного загону порадило українцям відкласти в найближчий період поїздки до Румунії. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Останнім часом на території Румунії відбулося значне погіршенням погодних умов, викликаних потужним снігопадом та посиленим вітром, що в свою чергу в окремих місцевостях призвело до блокування доріг та значного ускладнення дорожнього руху.

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від подорожі автошляхами Румунії у зв’язку із різким погіршенням погодних умов, зокрема потужними снігопадами.

Він додав, що також певні обмеження руху автотранспорту існують на дорогах в напрямках "Сучава-Дая маре" і "Сучава-Бортошань".

Також УНН нагадує, що через створення потенційної загрози об’єктам економіки та життєдіяльності міста внаслідок впливу сильних снігопадів ситуація у Києві визначена як "Надзвичайна ситуація природного характеру. З огляду на це голова КМДА Олександр Попов наголосив, що звертається до керівників підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, та фізичних осіб, які здійснюють господарську діяльність на території столиці, з проханням організувати роботу з прибирання снігу на балансових територіях.


УНН

 

13 грудня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів