Обережно зимові дороги!

За минулу добу на території Закарпатської області внаслідок дорожньо-транспортних пригод до лікарень з різними політравмами потрапила одна людина, ще одна людина внаслідок ДТП загинула. З огляду на це УМНС України в Закарпатській області звертається до водіїв автотранспортних засобів бути вкрай обережними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати дозволену швидкість, і передусім зважати на те, що на дорогах ожеледиця.

 

Загалом з початку року на автошляхах області в дорожньо-транспортних пригодах постраждала 701 людина, а 141 загинула; 707 людей постраждали на наслідки отру?ння харчовими та алкогольними отру?ннями, 89 загинуло. 21 людина загинула через необережне поводження на воді. 247 людей скоїли суїциди.

Проїзд на всіх перевалах забезпечений. На Абранському, Яблунецькому, Торунському та Латірському перевалах спостерігаються опади у вигляді снігу. Покриття доріг на Абранському, Яблунецькому та Латірському перевалах ? мокре, на Ужоцькому та Торунському засніжене. Для забезпечення проїзду задіяно 12 автомобілів та 35 працівників від автодорожніх служб.

Прес-служба МНС

 

26 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів