"Говерла" підписала ще одного гравця

Грузинського українця з "Оболоні"

 

Фінансові проблеми у "Оболоні" засмучують екс-гравця команди Іраклія Месхія, але судитися з клубом він не хоче.

Про це розповів сам півзахисник молодіжної збірної України, котрий шукає собі новий клуб.

"Мені пропонували контракт в "Динамо" Київ цієї зими, але мені не сподобалися ні умови ні термін контракту. Пропонували підписатися на п’ять років. Це занадто довго", - почав він.

"Я пішов з "Оболоні". Там не платили зарплату шість місяців. Тільки преміальні. Весь час обіцяли розрахуватися, але після чергового "облому" я розірвав з ними контракт", - повідомив він.

"Судитися не буду. Якщо у них настільки складна ситуація і немає грошей, то навіщо мені з ними судитися? Навіщо мені в двадцять років така репутація? Я хочу грати у футбол, а не ходити по судах", - каже Іраклій.

На його думку, судяться, як правило, в кінці кар’єри, коли гравець дограє і повинен зібрати достатньо грошей що б закінчити з футболом.

"А у мене все попереду. Я ще встигну заробити більше грошей, ніж мені повинні в "Оболоні". До кінця сезону підписав орендну угоду з "Говерлою". Хочу допомогти команді залишитися в Прем’єр-лізі", - розповів Месхія.

"Я ще не розмовляв з Севідовим і не був в Ужгороді. Але мій агент сказав, що тренер на мене розраховує. Залишуся якщо команда залишиться в УПЛ, не хочу повертатися в першу лігу", - зізнався він.

"Мій козир - техніка, а в першій лізі технічним футболістам грати не дають. Там б’ються а не грають. Там так грають захисники що не хочу навіть згадувати ті часи. Просто для себе вирішив що у першій Лізі ніколи в житті грати не буду", - ще раз підкреслив він.

Месхія додав, що як футболіста бачить себе в Україні, але все життя буде вважати себе грузином, пише footboom.com.

 

23 січня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів