Іван Шіц: "Говерлу" запросили в чемпіонат СНГ

Але вона в ньому брати учатсь не буде

 

Ужгородська "Говерла" отримала офіційне запрошення взяти участь в обговоренні майбутнього об’єднаного чемпіонату Росії та України з футболу.
На електронну адресу клубу прийшов лист, де керівництво клубу запросили взяти участь в засіданні разом з іншими російськими та українськими командами, яке відбудеться 18 лютого в Москві, в приміщенні "Газпрому". Під листом стоїть підпис куратора цієї ідеї Валерія Газаєва.

Цю інформацію підтвердив генеральний директор "Говерли" Іван Шіц.

Проте, за його словами, ніхто на засідання від клубу не поїде. "Офіційна позиція "Говерли" – не брати участь в цьому політичному проекті, - заявив він. – Що це за чемпіонат буде? Російський? Для чого він нам? Під чиєю егідою він пройде? У нас є своя держава і своя першість".

І додав: "Український чемпіонат сильніший за російський, тому для чого нам вони? Через це наша країна втратить тільки представництво в євро кубках Тому брати участь в проекті не будемо. До речі, цієї позиції дотримуються ще кілька клубів Прем’єр-Ліги. Просто не розумію, керівництво ФФУ та ПЛ, які досі нічого не сказали з цього приводу".

Петро МИНАЙ, KARPATNEWS.in.ua

 

12 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів