Ужгородці зіграли з Чернівцями

Виграли і програли

 

БК "Ужгород - УЖНУ" виграв лише одну гру в БК "Чернівці-Буковина" в себе вдома. Про це повідомив президент обласної Федерації баскетболу Олександр ЗУБКОВСЬКИЙ.
В першій грі, яка відбулася 9 лютого, боротьба точилася з перших і до останніх секунд матчу. Команди влаштували "гойдалки", по черзі виходячи вперед у рахунку. Першу четверть виграла команда гостей, але на перерву команди пішли за рівного рахунку. В другій половині гри ситуація не змінилась. Третю четверть з перевагою в 2 очки виграла команда з Чернівців. Але нажаль для місцевих прихильників баскетболу, яких цього вечора зібралось дуже багато, в 4 четверті ужгородці зробили декілька втрат, які суперник не пробачив і втілив у перевагу в рахунку. Це перша домашня поразка БК "Ужгород - УжНУ" в цьому сезоні.
БК "Ужгород - УжНУ" - БК "Чернівці - Буковина" - 70 – 84 (21-24, 21-18, 19-21, 9-21)
БК "Ужгород - УжНУ" - Костенко К. – 21 набране очко, Іванина А. – 13, Сажиєнко В., Попадинець А. – по 10, Здирка М. – 9, Лозицький В. – 5, Плешаков В. – 2.
На другу гру баскетболісти Ужгорода вийшли з одною метою – впевнено перемогти. Першій четверть команди розпочали рівно, обмінюючись влучними атаками. Але в кінці четверті господарям майданчика вдалося зробити ривок 14 – 0 і впевнено повести в рахунку. Друга четверть пройшла в рівній боротьбі, і на переву команди пішли за десятиочкової переваги ужгородців. В другій половині команду з Ужгорода вже було не зупинити..
БК "Ужгород - УжНУ" - БК "Чернівці - Буковина" - 95 – 62 (30-18, 10-12, 25-12, 30-20).
БК "Ужгород - УжНУ" - Костенко К. – 39, Іванина А. – 21, Сажиєнко В. – 12, Здирка М., Попадинець А. – по 8, Товтин В., Плешаков В. – по 3, Пустовіт А. – 2.
В наступному турі, який відбудеться 23-24 лютого, баскетболісти Ужгорода завітають у гості до Камянець – Подільського, де зіграють з місцевою командою "Ді-Ді-Бао".
Команда БК "Ужгород - УжНУ" висловлює подяку за допомогу в проведенні домашніх турів народному депутату України Сергію Мошаку.
KARPATNEWS.in.ua

 

13 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів