Засідала фракція ДПУУ Берегівської райради

27-го лютого відбулося засідання фракції Демократичної партії угорців України (ДПУУ) у Берегівській районній раді, участь у якому взяли народний депутат Іштван Гайдош та перший заступник голови ОДА Ігор Свищо.

 

Під час засідання Іштван Гайдош ознайомив присутніх з діяльністю Верховної Ради, ситуацією, що склалася у парламенті нашої держави. Висловив сподівання, що опозиція у подальшому вже не блокуватиме роботу парламенту, народні депутати, нарешті, займуться конкретною роботою, зокрема, розглядом та прийняттям тих законів, які необхідні для європейської інтеграції України.

Під час засідання Ігор Свищо охарактеризував економічний стан області. Перший заступник голови ОДА, голова фракції Партії регіонів у обласній раді звернувся з проханням до районних депутатів від ДПУУ підтримати Юрія Кноблоха, кандидата від ПР на посаду голови Берегівської райради.

Обговорюючи це питання, члени фракції висловили чимало критичних зауважень стосовно економічного стану району, розвитку інфраструктури, будівництва об’їзної дороги навколо Берегова, кадрової політики у районі.

У результаті дискусії вдалося досягти домовленості стосовно підтримки кандидата від Партії регіонів на посаду голови райради. Партнери з ПР зі своєї сторони підтримають кандидата на посаду заступника голови райради Адальберта Брауна, а Василя Горвата на посаду заступника голови Берегівської РДА, запропоновані фракцією ДПУУ. А при зміні структури постійних комісій райради, сприятимуть тому, щоб представники цієї фракції очолили три з них, зокрема, бюджетну, з питань освіти, а також з питань екології.

Ігор Свищо зі своєї сторони пообіцяв лобіювати продовження будівництва нового корпусу Берегівської угорської гімназії та згаданої об’їзної дороги, виділення додаткових коштів для будівництва сміттєпереробного заводу. Перший заступник голови ОДА, як мешканець Берегівщини, пообіцяв також максимально підтримати свій рідний регіон у всіх питаннях.

Присутні розглянули й питання, пов’язані зі святкуванням 165-ої річниці угорської революції 1848—49 років.

Наш кор.

 

01 березня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів