Сесія облради знову не відбулася. Депутати пояснюють чому

Після чергового провалу спроби зібрання сесії облради депутати Мирослава Каламуняк та Олег Гаваші зібрали прес-конференцію, на якій пояснили, в чому річ, а також оприлюднили проект рішення облради, під яким підписалися вже 26 обласних депутатів

 

На прес-конференції обласний депутат Олег Гаваші зачитав також проект рішення, яке підготувала ініціативна група на противагу проекту, підготовленого секретаріатом, тобто владою. Його наразі вже підписали 26 депутатів, але ініціативна група сподіва?ться, що підписів буде набагато більше, оскільки значна кількість депутатів навіть не була повідомлена про те, що сьогодні о 10.00 ма? відбутися сесія, а отже, не приїхали.
У проекті рішення, крім пунктів про засудження сепаратичних рішень окремих регіонів Схїоду України, пункти висловлення недовіри голові Закарпатської ОДА ?. Різаку, начальнику УМВС у Закарпатській області В. Варцабі, голові Закарпатської ДПА А. Скіб?яку, прокурору Закарпаття В. Лемаку (з вимогою відставки їх усіх).
Окрім того, О. Гаваші повідомив, що наразі всім цим керу? спеціально сформована ?дина депутатська група ?Сила народу? (керівник ? Олег Гаваші), яка "не ? опозиційною, а просто хоче говорити правду, яка визна?, що вибори були сфальсифікованими і що відбувалися всі ці безчинства під керівництвом влади".

 

01 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів