На Міжгірщині з п’ятиметрової висоти у гірську річку злетів мікроавтобус

На щастя, в ньому був лише водій, який, окрім незначного охолодження організму внаслідок купання в льодяній воді, травм не зазнав

 

На думку фахівців, основною причиною аварії в селі верхній Бистрий на Міжгірщині стала ожеледиця. Прямуючи на мікроавтобусі ?Wolkswagen-Transporter? в напрямку Хуста, 44-річний львів?янин не впорався з керуванням, і машина з п?ятиметрової висоти полетіла в річку Маданку. Першими на сполох вдарили проїжджаючі повз місце аварії водії. Очевидці не гаючи часу кинулися до затопленої машини. Але всі намагання допомогти виявилися марними через те, що ?мікрик? лежав на півтораметровій глибині та й добратися до автівки у крижаній воді та стрімкій гірській воді було завданням не з легких.
Хтось з очевидців ?мобілкою? викликав пожежно-рятувальну службу, повідомив Федір Філіп з ЦП УМНС України в Закарпатській області. Незабаром до місця пригоди прибуло одне відділення рятувальників з СДПЧ-14 смт. Міжгір'я та дві карети швидкої допомоги з райцентру.
Оскільки більш ніж на три чверті машина знаходилася у воді, рятувальникам довелося пірнати. На щастя, всередині нікого не було. Пізніше місцеві жителі розповіли, що водій живий і перебува? в одному з найближчих будинків села.
Згодом він розповість, що на шляху зі Львова до Хуста його мікроавтобус винесло на зустрічну смугу. Він повністю втратив контроль над транспортним засобом. Спроби вирівняти автомобіль не увінчалися успіхом. Через відсутність огородження на даній ділянці дороги мікроавтобус безперешкодно впав у річку. Все відбувалося настільки швидко, що людина навіть не зрозуміла, як опинилася в льодяній воді. Вибратися із водяного полону йому вдалося тільки після того, як вибив бокове скло автомобіля. Випливши на десятиметровій відстані нижче по течії, подався до села, де його обігріли місцеві мешканці. Медики, які прибули на місце події, в потерпілого не виявили жодних тілесних ушкоджень, навіть синців. Того ж дня водія було відправлено додому. Небезпеки його здоров'ю нема?.

 

03 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів