НА КОРДОНІ ЗАТРИМАНО ГРОМАДЯН УГОРЩИНИ (чоловіка та жінку) ТА УКРАЇНИ (жінку)ЯКИХ ПІДОЗРЮЮТЬ У СКОЄННІ ТЯЖКОГО ЗЛОЧИНУ В УКРАЇНІ

Постраждалий від ножових поранень громадянин Чопа знаходиться у лікарні. Стан його здоров’я задовільний.

 

Групу громадян, які підозрюються у ско?нні тяжкого злочину, затримали напередодні прикордонники у пункті пропуску ?Тиса? Закарпатської області.

В ніч на неділю на всі пункти пропуску через державний кордон, які розташовані у Закарпатті, від Чопського міськвідділу УМВС надійшли прикмети чоловіка та двох жінок, які підозрюються у нападі на мешканця міста Чоп та нанесенні йому ножових поранень. Старші прикордонних нарядів оперативно довели цю інформацію до контролерського складу. Зразу після цього, один із контролерів (до речі, жінка) пункту пропуску ?Тиса? повідомила, що кілька хвилин тому нею у паспортному відношенні був оформлений легковий автомобіль у якому, скоріше за все знаходились особи, яких розшукують.


Митт?во прикордонники заблокували всі виїзди з пункту пропуску, рух транспорту у бік Угорщини був припинений. Прикордонний наряд також заблокував автомобіль ?Ауді?, який вже рухався у бік кордону. Його пасажири навіть не встигли нічого зрозуміти, як були затримані. В транспортному засобі, окрім водія, знаходились два громадянина Угорщини ( жінка 1965 року народження та чоловік 1953 року народження), а також громадянка України 1968 року народження, жительку Закарпаття. Всі вони за прикметами були дійсно схожі на розшукуваних. До того ж в одні?ї з жінок прикордонники помітили залишки крові на взутті.



Коли у пункт пропуску приїхали співробітники МВС, то вони підтвердили, що саме цих двох жінок та чоловіка вони розшукують за ско?ння тяжкого злочину. Підозрюваних було передано працівникам міліції, а прикордонники продовжили працювати в звичайному режимі.

 

07 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів