"Наша Україна" хоче відправити закарпатського голову І.М.Різака у відставку!

Серед умов переговорів також відставка генерального прокурора Геннадія Васильєва, міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя, а також губернаторів Донецької, Луганської, Харківської та Сумської областей.

 

"Наша Україна" висунула додаткові вимоги, після яких вона готова голосувати політреформу.
Про це у ході Погоджувальної ради лідерів груп і фракцій парламенту заявив представник "Нашої України" Віктор Пинзеник.
Серед таких умов він назвав відставку генерального прокурора Геннадія Василь?ва, міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя, а також губернаторів Донецької, Луганської, Харківської, Закарпатської та Сумської областей.

У такому випадку вони готові підтримати "пакетне" голосування законопроектів про внесення змін у закон про вибори й у Конституцію.

Як переда? кореспондент УН?АН, зараз це питання обговорю?ться лідерами фракцій і груп парламенту.

Також в ході Погоджувальної ради голова Верховної Ради України Володимир Литвин підтвердив слова Леоніда Кучми про те, що президент готовий приїхати до парламенту, щоб підписати прийняті парламентом закони щодо політичної реформи та змін до закону про вибори президента України.

За словами Литвина, президент висловлю? готовність також підписати відставку уряду та ротацію ЦВК.

Водночас Литвин зауважив, що для того, аби ці документи вступили в силу, необхідно їх заре?струвати, а для цього необхідно зняти блокування будівлі АП.

Литвин також повідомив, що народні депутати України внесли пропозиції щодо нового складу ЦВК, які на 80% збігаються з діючим складом Центральної виборчої комісії.

Він зауважив, що депутатські групи і фракції запропонували 16 кандидатур до нового складу ЦВК. "Крім Ківалова, Рибачука та ще когось - на 80% це старий склад. Виника? питання, навіщо тоді висловлювалась недовіра ЦВК?", - сказав Литвин.

Як повідомлялося, 27 листопада Верховна Рада України 307 голосами ухвалила постанову, якою висловила недовіру ЦВК. 3 грудня 2004 року Судова палата у цивільних справах Верховного Суду України ухвалила рішення про визнання недійсними результати другого туру президентських виборів 21 листопада.

Суд також визнав дії ЦВК щодо встановлення результатів повторного голосування неправомірними.

Верховний Суд зобов'язав ЦВК провести повторне голосування по виборах президента України і направив до Верховної Ради України, президента України і Генеральної прокуратури України ухвалу про порушення виборчого процесу, виявлені під час розгляду скарги представника Віктора Ющенка. Рішення ВСУ остаточне і оскарженню не підляга?, повідомля? www.ПРАВДА.com.ua.

 

07 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. SLAVIA 2004-12-08 / 16:17:00

    СТАРА ВЛАДА ПІДЕ - В ЦЬОМУ НІХТО НЕ СУМНІВАЄТЬСЯ. МЕНЕ ЦІКАВИТЬ ХТО СТАНЕ НАСТУПНИМ ГУБЕРНАТОРОМ? ЗНОВ БАЛОГА? ЧИ МОЖЕ СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ ХОЧУТЬ? КРІЛЬ АКТИВІЗОВУЄТЬСЯ.. МАБУТЬ, ШО ЧУЖОГО ДАДУТЬ

  2. 2004-12-08 / 00:18:00

    Та ні цивілізовано їх не здолати. Вони такого поводження не заслуговують. Виганяти їх треба з кабінетів, але, щоб при цьому все місто зібралося і свистом супроводжувало. В них совісті, моралі ніколи не було і вже й не буде. Геть!

  3. КМ 2004-12-07 / 23:49:00

    Ага! Тільки вила і хиблять. Є інші, більш цивілізовані методи. І пора їх вже вчитися використовувати. А вили нехай Різак бере. Вони довгі, незручні, тому дуже часто серйозно ранять соратників. Тих, хто поруч.

  4. 2004-12-07 / 21:32:00

    Здається вимога про відставку Різака була ще після Мукачева. І що? Плювати вони хотіли на народ. Треба братися за вили...

  5. КМ 2004-12-07 / 19:19:00

    А потрібно обговорювати? Те, що витворяють деякі наші місцеві чинуші, обговорювати просто неможливо. Це навіть не можна назвати верхом цинізму, брутальності і "лживости".