Сьогодні в кінотеатрах ["Доміон"] - "Бріджит Джонс: межі розумного"

У першій частині фільму 30-річній Бріджит (Рене Зеллвегер) нарешті вдалося знайти свою любов в особі ідеального Марка Дарсі (Колін Фірт) і, здавалося б, все в її житті повинне тепер складатися як найкраще...

 

Але в невгомонній жіночій голові продовжують виникати все нові і нові запитання про те, як далі будувати сво? життя, чи правильний вона зробила вибір і чи вдасться їй зберегти їх відносини. Особливо гостро повста? останн? питання, коли у Дарсі з'явля?ться чарівна колега, змагатися з якою Бріджит буде вельми не просто. А тут ще її колишній бос, і за сумісництвом - колишня велика любов (Х'ю Грант), знов з'явля?ться в її житті, вносячи в неї ще більшу плутанину.

[b]Цікаві факти про фільм:[/b]
- у романі Елен Філдінг, по якому знятий другий фільм, героїня Бріджет інтерв'ю? справжнього актора Коліна Фірта (письменниця не знала, що Фірт гратиме в екранізації ці?ї історії зовсім іншого персонажа). Тому для зйомок даної сцени було вирішено запросити якого-небудь іншого голлівудського актора - так, зокрема, всерйоз розглядалася кандидатура Джорджа Клуні, проте в результаті, цю сцену просто вирізували з сценарію і питання відпало.
- повернення героя Х'ю Гранта в другу стрічку також було обумовлено рішенням продюсерів фільму - в книзі його персонажу приділено мінімум уваги.
- Рене Зеллвегер заявила в одному з інтерв'ю, що не проти повернутися до ролі Бриджіт, якщо їй запропонують знятися в третьому фільмі.
- бюджет фільму склав 30 млн. дол.

Країна: Великобританія
Рік: 2004
Режисер: Бібен Кидрон
У ролях: Рене Зеллвегер, Колін Фірт, Х'ю Грант, Джим Броадбент, Джима Джонс, Джеймс Фолкнер, Домінік МакХейл, Ширлі Діксон і ін.
Сценарій: Хелен Філдінг, Ендрю Девіс
Жанр: романтична комедія
Світова прем'?ра: 12 листопада 2004
Офіц. сайт: [a href="http://www.bridgetjonesmovie.com"]http://www.bridgetjonesmovie.com[/a]

 

07 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів