Сьогодні в кінотеатрах ["Ужгород"] - "Фантастичні дні"

Всесвітня екологічна катастрофа наздогнала Землю. Її передбачали й тому вчені побудували новий Ноєв ковчег - місто на острові, яке назвали Екобан. Місто, що могло існувати автономно від всієї іншої Землі.

 

Але в місто потрапили далеко не всі, багато хто залишився за його межами, породивши новий соціальний клас - марріанці, безправні й злиденні раби своїх хазяїв.

Невдоволення зростало, бунти спалахували один за одним. Одне з угруповань незадоволених вирішило діяти жорстко й знищити Екобан.

Джей, одна з високопоставлених офіцерів Екобана, переслідуючи терориста, впізна? в ньому Суа, свого друга, з яким вона в дитинстві розсталася при дуже трагічних обставинах. Той самий Суа, що розповів їй про ніколи блакитне небо й пообіцяв його показати...

Протягом 5 років команда з більш ніж 300 талановитих художників працювала над цим високобюджетним анімаційним фантастичним бойовиком. Результатом їхньої праці став неймовірно красивий і динамічний фільм, що сполучив у собі все краще, що було створено в анімації за останні роки. ?деальне сполучення тривимірної графіки й класичного малюнка, захоплюючий фантастичний сюжет, герої, що запам'ятовуються, й чудовий саундтрек зроблять "Фантастичні дні" незабутнім видовищем для глядачів кожного віку.

Фільм вража? красою візуального ряду, продуманістю кожної деталі й масштабністю дії. Мізансцени чудово вибудувані - причому як діалоги персонажів, їхні спогади, кошмарні сни, так і справжній крутий екшн - погоні, перестрілки, вибухи. Крім того, ? ще й ?пейзажна частина?, у якій художники створили світ, не схожий на наш, світ, у якому нема? небесно-голубого кольору. Найчастіше не завжди можна визначити, що ж зараз на екрані - традиційна мультиплікація, 3D CG або кінозйомка. Реалістичність фільму перевершу? навіть самі сміливі очікування.

Жанр: анімація
Режисер: Кім Мун-сенг
Сайт: [a href="http://www.wonderfuldays.co.kr/"]http://www.wonderfuldays.co.kr/[/a]
Виробництво: Південна Корея

 

07 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів