Нова стара проблема: газ для Ужгорода

З початку грудня обмежувати подачу газу в котельні теплопостачальних підприємств почала Національна Акціонерна компанія "Нафтогаз України". Відповідно до доручення уряду України подача газу обмежена в котельні міст, в яких найнижчий рівень розрахунків за використане паливо, а це, зокрема Ужгород,Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Донецьк, Кіровоград, Миколаїв, Кременчук.

 

Як повідомля? інтернет-видання "Репортер"
Насьогодні ситуація, що склалася з початком опалювального сезону в м.Ужгород виклика? стурбованість. Незважаючи на те, в дошкільних закладах, закладах освіти і охорони здоров?я та в житловому фонді Ужгорода опалювальний сезон розпочався відповідно 12 та 13 жовтня, цілий ряд навчальних закладів та житлових будинків міста на сьогоднішній день не можуть отримати тепло ?через відсутність газу на 15-ти котельнях в місті?, які були опломбовані газопостачальниками після закінчення опалювального сезону 2003/2004 років і не працювали влітку ц.р. на постачання гарячої води.
... ?незважаючи на значні проплати за спожитий газ з боку КП ?Ужгородтеплокомуненерго? ДК ?Газ України? не підписав угоду з ним на поставку природнього газу на опалювальний сезон 2004/2005 років, що означа? порушення попередніх домовленостей з боку газопостачальників?.

 

08 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. КМ 2004-12-08 / 22:49:00

    Стара нова проблема газового краника Росії? Років тринадцять вже нормальні люди просять: "Перекрийте ж його, нафік". Ми відразу ж побачимо, хто краде, скільки і куди йдуть гроші. А проблему альтернативного постачання, при нашому інженерному корпусі, розвязати - ДВА ПАЛЬЦЯ ОБ АСФАЛЬТ!!!!

  2. Іруся 2004-12-08 / 10:54:00

    Скільки можна передруковувать Репортер? Надоїло!