Жахливе ДТП на Хустщині

двоє загинули, троє в лікарні

 

Державтоінспекція оприлюднила офіційну інформацію щодо аварії, яка сталася вночі у Хустському районі. Двоє людей загинули, троє – в районній лікарні.


Як повідомляв Zaholovok.com.ua, одна і загиблих – відомий лікар-ендокринолог, колишній головний лікар дитячої лікарні Оксана Передрій. За кермом авто був її чоловік – кандидат економічних наук, професор, Заслужений економіст України Олександр Передрій.

За інформацією ДАІ, 25 липня близько 22.40 на автодорозі сполученням "Хуст-Шаян-Вишково-Буштино" між населеними пунктами Велятино та Вишково у Хустському районі Закарпатської області, 69-річний водій автомобіля "VOLKSWAGEN POLO" допустив зіткнення з задньою частиною причепу, завантаженого тюками сіна, який буксирувався трактором "ЮМЗ 6" та рухався у попутньому напрямку.

Внаслідок пригоди два пасажири автомобіля "VOLKSWAGEN POLO" загинули на місці пригоди, водій, пасажир вказаного автомобіля і водій трактора отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості з якими доставлені до районної лікарні.

 

26 липня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів