Відпочинок і оздоровлення - у цифрах

За інформацією відділу економічного аналізу та прогнозування податкових надходжень облДПА, за 9 місяців цього року надходження до Зведеного бюджету від санаторно-оздоровчих закладів Закарпаття становили понад 8 мільйонів гривень, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

 

На 6% зросли і надходження від туристично-рекреаційних об'?ктів - до бюджетів усіх рівнів за 9 цьогорічних місяців надійшло майже 3 мільйони гривень. Серед кращих - санаторії "Квітка полонини" та "Урочище Квасний потік", туристичні бази "Синевирська Поляна" та "Смерековий камінь" тощо.
Зроста? і кількість тих, хто бажа? відпочити на закарпатських базах відпочинку. Скажімо, минулого року суб'?кти підпри?мництва - юридичні особи за 9 місяців прийняли понад 75 тисяч відпочиваючих. Цьогоріч ця цифра сягнула 78,5 тисячі. Натомість дещо знизилась кількість тих, хто оздоровлю?ться у наших санаторіях - впродовж січня - вересня тут побувало більше 51 тисячі дітей і дорослих. Та оскільки зимовий сезон тільки-но почався, лікувально-оздоровчі заклади до кінця року обіцяють надолужити упущене.

Прес-служба ДПА

 

09 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів