Рахівський район: пожежу в церкві ліквідовано

2 серпня о 20:24 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання у Свято-Іллінському Храмі УПЦ Московського Патріархату, що в селі Розтоки.

 

Сповістили рятувальників про загорання місцеві мешканці, але, на жаль, запізно бо вогнем вже було охоплено майже всю крівлю та перекриття храму.



На пожежі працювали: два відділення 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Рахова, місцева пожежна команда с. Видричка та добровільна пожежна дружина Карпатського біосферного заповідника. О 21:16 пожежу було локалізовано, а о 22:23 повністю ліквідовано. Бійцями ДСНС було врятовано храм від остаточного знищення та частину церковного майна.



Що стало причиною загорання встановлюють правоохоронці. Серед версій виникнення пожежі фахівці розглядають і необережне поводження з вогнем. Адже

напередодні в храмі проводилось святкове богослужіння.



Внаслідок пожежі знищено частково крівлю та перекриття храму на площі 120 м. кв. два малі куполи, вівтар, іконостас та інше церковне майно для проведення богослужінь. Також закопчено стіни споруди. Сума збитків встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

03 серпня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів