В "Говерлу" перейшли 4-ро нових гравців

Леандро, Кочіш, Нікулае та Савич

 

Потенційні новачки "Говерли" в інтерв’ю каналу "Футбол" розповіли про те, чому вони вибрали ужгородський клуб і з ким з футболістів команди вже знайомі. Маріуш Ніколає розповів, що "Говерла" його залучила як амбіційний проект:

- Я добре знаю свого нового тренера, ми познайомилися в "Тереку". Я вибрав "Говерлу", оскільки цей клуб, як і я, хоче прогресувати. Вважаю, що ужгородська команда займає не своє місце в чемпіонаті, ми можемо значно більше.

Разван Кочіш зазначив, що рівень української Прем’єр - ліги дуже високий, що і вплинуло на рішення футболіста приїхати в Ужгород :

- Мені здається, український чемпіонат дуже хороший. Хочу грати, звичайно. Останнім часом у "Ростові" не грав, але для цього я і прийняв рішення перейти кудись грати. Особливо в Україні, де нормальний чемпіонат.

Інший новачок "Говерли" Душан Савіч розповів, що з багатьма футболістами ужгородської команди знайомий не з чуток:

- Я знаю багатьох футболістів. Тут з деякими грав разом. Ніколає знаю, разом грали, з Кочіш - на рівні збірних: він грав в Румунії, я - в Македонії. Ще Бабир тут, Леандро. Так що багатьох футболістів знаю звідси.

 

12 вересня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів