Проблеми на Березнянщині, які вивчав вивчав очільник закарпатських рятувальників, депутат обласної ради Мирослав Щербей

12 грудня в приміщенні Костринської сільської ради Великоберезнянського району відбулася зустріч начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області, депутата обласної ради Мирослава Щербея з головами сільських рад сіл: Стужиця, Ставне, Загорб, Косино та активістами району.

 

Очільник закарпатських рятувальників запропонував допомогу Аварійно-рятувального загону У ДСНС України у Закарпатській області верховинським селам у болючих для них питаннях: обрізання аварійно-небезпечних дерев та розчищенні русел річок та потічків. Також у ході зустрічі було розглянуто ряд актуальних і важливих питань гірського району, зокрема, проблема своєчасного розчищення доріг від снігу та забезпечення проїзду на Ужоцькому перевалі в зимовий період. Сільських голів також цікавили питання безробіття та ставлення Мирослава Васильовича до перспектив адміністративної реформи України.

Також Мирослав Щербей відвідав нещодавно відремонтований Костринський дитсадок, поспілкувався з учнями та педагогами місцевого загальноосвітнього навчального закладу та сільської амбулаторії.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

12 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів