Сьогодні в Ужгороді на пл. Народній відбувся загальнообласний мітинг

Участь в ньому взяли представники всіх районів Закарпаття, які висловили недовіру голові Закарпатської ОДА п.Різаку, начальнику УМВС України в Закарпатській області п.Варцабі та голові обласної ДПА п.Скіб’яку.

 

На мітингу було оголошено, що новим прокурором Закарпатської області став пан Гошовський. Депутати Закарпатської обласної ради, представники від опозиції, які виступили на мітингу, зазначили, що серед мітингуючих присутні багато закарпатців-учасників акцій, що проводились на майдані Незалежності в Ки?ві. Найближчим часом вони планують вирушити добровільно до Донецька агітувати за В.Ющенка та виступати за підтримку чесних виборів.

 

14 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-12-23 / 17:38:00

    от іменно що не до чого. а могли бы нас пудтримати.2Seer: а ти быв коло біобудара? Чи в тебе нус забитый? Прийди і поникай у нашу 5 палатку

  2. Seer (Київ/Ужгород) 2004-12-16 / 01:11:00

    Маячня. По-перше ніякої воні. По-друге кожен бажаючий може прийняти душ у Жовтневому палаці, за 100м від Майдану. По-третє в наметах не холодно - у кожному наметі зараз встановлені пічки, котрі обігрівають їх. По-пяте, єдине чим пахне на Хрещатику - це дим від спалювання дров, а палять їх для приготування їжі і обігріву. А дупутати там взагалі ні до чого, тим паче наші закарпатські.

  3. SLAVIA 2004-12-15 / 16:09:00

    НЕ БУДУ КОМЕНТУВАТИ ДАНУ ПОДІЮ, СКАЖУ ІНШЕ: ДВА ДНІ ТОМУ Я БУВ НА ХРЕЩАТИКУ. ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ: ВОНЯЄ ЖАХЛИВО ( навіть у Порошкові чмстіше). ТАМ Я ЗНАЙШОВ ЗАКАРПАТСЬКЕ ЗЕМЛЯЦТВО. ВОНО ПРЕДСТАВЛЯЄ СОБОЮ ОДНУ ПАЛАТКУ, В ЯКІЙ БУЛО 5 ЧОЛОВІК. З ОДНИМ З НИХ МЕНІ ВДАЛОСЯ ПОСПІЛКУВАТИСЬ. ЦЕ БУВ ХЛОПЕЦЬ З СОЛОМОНОВА (то, шо біля Білої Церкви), ВІН ВЗАГАЛІ НЕ ЗНАЄ УКРАЇНСЬКОЇ, ЛЕДВЕ ГОВОРИТЬ ПО-РУСЬКИ. КАЗАВ, ШО ПРОСТУЖЕНИЙ "ДО МОЗГА КОСТЕЙ", ВОНИ ВЖЕ ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ НЕ МИЮТЬСЯ.АЛЕ ШО САМЕ ГОЛОВНЕ - ВОНИ ВЖЕ 8 ДНІВ СИДЯТь ГОЛОДНІ, ЇМ НІХТО НЕ ВИДАЄ НІЯКОЇ ЇДИ,НІХТО НЕ КОРМИТЬ, ВСЕ КУПУЮТЬ ЗА ВЛАСНІ ГРОШІ, ВИДАЮТЬ ЛИШЕ "ПОМАРАНЧІ(шоб вони здохли, хто там тримає наших хлопців)",ЇМ ГАНЬБА, ШО НІХТО З УСЬОЇ ОБЛАСТІ НІ РАЗУ НЕ ВИСЛАВ НАВІТЬ КІЛО КАРТОШКИ. МЕНІ БУЛО НЕ ПОСОБІ ДОВГИЙ ЧАС.. ХОТІВ БИ ЗАДАТИ ПИТАННЯ ДО ПАНІ КАЛАМУНЯК, ГАВАШІ, РАТУШНЯКУ, ПРИСТАЇ, КАЛІБАБІ ІНШИМ "РЕВОЛЮЦІОНЕРАМ" І ОСОБИСТО ГАЛІ ЯРЦЕВІЙ, ЯКА "МАЄ" СВОЮ ВЛАСНУ ДУМКУ І ДОСИТЬ ЧАСТО ВИДАЄ ЇЇ ЗА ОФІЦІЙНУ(АБО ПРАВДОПОДІБНУ) ПО "М-STUDIO": ВАМ НЕ ШКОДА ЦИХ ХЛОПЦІВ? ЧИ ВИ ТІЛЬКИ ДУМАЄТЕ ЯК ПОБІЛЬШЕ УРВАТИ СОБІ ЗА НОВОЇ ВЛАДИ? ХЛОПЦІ ТАМ ВІДМОРОЗИЛИ СОБІ ВСЕ,ШО МОЖНА І ВОНИ СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ, А НЕ ПРОСТО ПРИСТОСУВАНЦІ ЯК ДЕХТО...