Сьогодні вже вчетверте оголошена сесія Закарпатської обласної ради не відбулася

Заплановану на сьогодні сесію перенесено на вимогу 50 депутатів, які створили депутатську групу „Єдине Закарпаття”, повідомляє прес-служба обласної ради.

 

Офіційною причиною відміни стало те, що питання, які виносились на її порядок денний, не були відповідно до регламенту розглянуті на постійних комісіях. Чотиринадцяту сесію обласної ради запланували скликати 28 грудня о 10-й годині в залі засідань обласної ради.Як повідомила заступник голови депутатської групи ?Сила народу?, депутат Закарпатської обласної ради Мирослава Каламуняк, учора з невідомих причин голова облради Микола Андрусь прийняв рішення відмінити проведення сесії. Офіційною версі?ю стало те, що питання, які виносились на її порядок денний, не були відповідно до регламенту розглянуті на постійних комісіях. На думку Мирослави Каламуняк, це ?лише формальна причина?, оскільки на розгляд сесії виносилися і багато інших питань. Зокрема, депутати планували висловити недовіру голові Закарпатської ОДА ?вану Різаку. Мирослава Каламуняк вважа?, що сесія вже вчетверте не відбулася тому, що голова облради ?свідомо робить все можливе аби депутати не зібралися, оскільки боїться, що вони все ж таки проголосують за недовіру голові ОДА?. Окрім цього, депутати обласної ради запропонували відставку самому Миколі Андрусю з посади голови обласної ради.

 

14 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. SLAVIA 2004-12-15 / 15:49:00

    А ШО ВІДПОВІДААЄ ПАН АНДРУСЬ? ТУТ МОЖЛИВА ИРОХИ ІНША ПРИЧИНА: НА ПОРЯДОК ДЕННИЙ БУЛО ВИНЕСЕНО ПИТАННЯ ПРО БУДЖЕТ.АЛЕ ЯК ЦЕ ПИТАННЯ МОГЛО РОЗГЛЯДАТИСЬ, КОЛИ ДЕРЖБЮДЖЕТ НЕ ПРИЙНЯТИЙ ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ.ПАН НУСЕР (а саме він,наскільки мені відомо, складає питання порядку денного) ТРОХИ ПІДВІВ. ТА Й ІВАНКУ НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЙТИ ПІД НОВИЙ РІК ГЕТЬ З ПОСАДИ. АЛЕ, МАБУТЬ,ШО ПРИЙДЕТЬСЯ..