Прихильники Ющенка згорнули наметове містечко в Ужгороді

Прихильники кандидата в Президенти, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка згорнули своє наметове містечко, установлене в Ужгороді на площі Народній біля будинку Державної адміністрації Закарпатської області

 

Як повідомив Українським Новинам координатор регіонального руху "Пора" Віктор Щадей, рішення про згортання було прийнято у зв'язку з необхідністю ретельної підготовки до виборів.

"Зараз наші активісти братимуть активну участь в агітаційній роботі, тому ми прийняли рішення згорнути містечко. Крім того, одну з наших вимог - відставка прокурора області - уже виконано", - сказав Щадей.

За його інформаці?ю, на момент демонтажу містечко складався з 15 наметів.

Щадей також повідомив, що прихильники Ющенка встановили наметове містечко в Ужгороді 29 листопада, а 30 листопада поряд із наметами Ющенка свої 8 наметів установили прихильники кандидата в Президенти, прем'?р-міністра Віктора Януковича.

"Намети прихильників Януковича були не житловими, а торговельними, тому біля них просто чергували кілька людей. А минулого тижня прихильники Януковича свої намети забрали", - сказав Щадей.

"Українські новини"

 

15 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів