ФК "ЗАКАРПАТТЯ" ГОТУЄТЬСЯ ДО НАСТУПНОГО СЕЗОНУ

Футбольний клуб "Закарпаття" успішно завершив сезон у вищій лізі, і гравці зараз перебувають у відпустці. Про те, з якими проблемами футболісти зіткнулися під завершення сезону і як йде в команді підготовка до наступного сезону, йшлося в середу під час зустрічі голови ОДА з керівництвом ФК "Закарпаття".

 

На Закарпатті футбол ? безперечно, найпопулярніший вид спорту. Ним займа?ться понад 19 тисяч чоловік. Важливо, що свого розвитку ця гра набула на всіх рівнях ? і аматорському, і професійному. Попри деякі проблеми, футбольний клуб ?Закарпаття? цьогоріч довів сво? право перебувати у вищій лізі. Це сильна команда майстрів, яка вигра? у титулованих суперників. Після новорічно-різдвяних канікул вже 7 січня команда приступить до тренувань.

Як зазначив віце-президент клубу, іміджу команді додав той факт, що у відпустку гравці пішли, отримавши повний розрахунок за матчі. Така ситуація тільки в п?ятьох клубах України, і зараз до ?Закарпаття? почали проявляти посилену увагу сильні гравці з інших команд. Тим більше, що й умови для тренувань після реконструкції стадіону ?Авангард? хороші.

Прес-служба ОДА

 

15 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів