БЕЗСМЕРТНИЙ І ЄХАНУРОВ ВИХОДЯТЬ З "РАЗОМ" ТА ІДУТЬ ДО НАЦІОНАЛІСТІВ

Усередині фракції "Наша Україна" може бути створена ще одна депутатська група, до якої увійдуть лідери націоналістичних партій, а також Роман Безсмертний і Юрій Єхануров

 

Як відомо, зараз до фракції "Наша Україна" входять лідер Всеукраїнського об'?днання "Свобода" Олег Тягнибок, лідер Конгресу українських націоналістів Олексій ?вченко і його заступник ?вген Гірник.

Крім того, очіку?ться, що залишать групу "Разом" та увійдуть до нової групи керівник штабу Ющенка Роман Безсмертний і перший заступник керівника штабу Юрій ?хануров.

Таким чином, разом із Безсмертним і ?хануровим група нараховуватиме п'ять осіб. Також не виключено, що до неї при?днаються члени інших груп.

До останнього часу в складі "Нашої України" було п'ять депутатських груп ? Народного Руху, Української народної партії, партії "Реформи і порядок", "Солідарності" і "Разом".

У середу на прес-конференції в Ки?ві українські націоналістичні організації заявили про початок процесу об'?днання.

Про це оголосили голови двох громадських організацій - Організації українських націоналістів, Організації українських націоналістів (революційної), та двох партій - Конгресу українських націоналістів та Всеукраїнського об'?днання "Свобода".

Чотири організації планують взяти участь у парламентських виборах-2006 ?диним блоком

 

16 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів